Galaxy S4 Ön Talep Rekoru Kırdı

Konusu 'Teknoloji' forumundadır ve Bernadiyorki tarafından 30 Aralık 2014 başlatılmıştır.

  1. Bernadiyorki

    Bernadiyorki Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    [​IMG]


    Samsung markasının, akıllı telefonlara örnek olacak nitelikteki yeni modeli Samsung Galaxy S 4, Android 4 OS'inin en güncel versiyonu olan Andorid 4-2-2 Jelly Bean ile çalışmaktadır. Samsung markası, en yeni ürünü Galaxy S 4 ile çıtayı oldukça yükselterek rakiplerinin başına büyük bir çorap ördüğü söylenebilir. Cep telefonu ekran genişliğini yükselterek ve cihaza çok ince yazılımlar yükleyerek Samsung şirketi, yeni ürünü Samsung Galaxy S 4 ile Apple iPhone konseptinden git gide sıyrıldığını gösteriyor.
    Samsung Galaxy S3 tasarımı ile karşılaştırıldığında Galaxy S4 cihazının hünerleri maksimuma tırmanmışa benziyor: 5 inç ile çok daha büyük dokunmatik ekran, 1080p ile daha yüksek ekran çözünürlüğü, 2600 mAh ile daha uzun şarj ömrü ve 1900 Hz (dört çekirdekli) veya 1.6GHz (sekiz çekirdekli) telefon işlemcisi ile daha hızlı işlem hacmine sahiptir.
    İlk bakışta bir önceki modele benzese de, sadece ölçüsünün artmış olması değil, aynı anda daha hafif ve ince olduğu da anlaşılmaktadır. 136.6mm yüksekliği ve 68.9mm genişliği ile Samsung Galaxy S 4’ü tam tamına GS3 ile Galaxy Note arasında bir yerlere konumlandırmak mümkün.
    Siyah renginde de beğeniye sunulan Samsung Galaxy S 4 hoş görüntüsüne rağmen, tasarımı ile yine de diğer markaların satışa sunduğu hoş tasarımlı akıllı telefonlarla girdiği yarışta biraz daha geri planda durmaktadır.
    Ama, Samsung markasının plastik kullanmasının ardındaki hikmeti, cihazın bu sayede daha uzun ömürlü ve hesaplı olması ile sınırlı değil. Galaxy S4 üretiminde seçilen malzeme sayesinde, 1.920x1.080 px ekran çözünürlüğüne sahip beş inç High Definition Super AMOLED ekran azami aydınlıkta renklerin bir hayli canlı görünmesini sağlamaktadır.
    Kısacası Samsung markası; Galaxy ismini ileriye taşımak için gerekli en iyisini yerine getirmiş olduğu söylenebilir.
    Global ölçekte yankı uyandıran bu en yeni ürün akıllı telefona ilk sıradan sahip olmak isteyenler için avea şimdiden galaxy s4 fiyatıiçin bir ön sipariş formu hazırlamış.. Saygılar
     

Sayfayı Paylaş