Hangi mevisimin kadınısınız?

Konusu 'Kadın'a Dair' forumundadır ve Semacaa tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Semacaa

Semacaa Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Hangi mevsimin kadınısınız?

Dört mevsim var. Ama kendinizi sadece bir mevsimde daha mutlu, huzurlu ve canlı hissediyorsunuz. Çünkü siz, o mevsimin kadınısınız. Şimdi yapacağınız tek şey ait olduğunuz mevsimi bulmak ve stilinizi ona göre belirlemek.

İlkbahar, yaz, sonbahar, kış. İnsanın hayatı boyunca kimbilir kaç kere yaşadığı, uyum sağlamak zorunda olduğu mevsimler. Kimimiz güneşe aşığız. Gökyüzünde ateşten bir top gibi yerini aldığında kabımıza sığmayız. Kimimiz dökülen yapraklarıyla, hüznüyle sonbaharı severiz. Nisan yağmurları altında ıslanmaktan zevk alırız, her ilkbahar. Ya da bütün siyahları örten beyazlığa kaptırırız benliğimizi. Sebep ne olursa olsun sonuçta birini tercih ederiz
    diğerlerine. Amerikalı modacılar mevsimlere uygun stilleri belirlemişler. Sizin yapacağınız tek şey ait olduğunuz mevsimi bulmak. O kadar!

Kış kadınları

Kendinizi kışın mutlu ve dinamik hissediyorsanız tipik bir kış kadınısınız demektir. Düz saçlar, topuzlar, örgüler sizin için en uygun modeller. Fondöten seçiminde bej tonlarını tercih edin. Allık için pembe, fuşya size gidecek en iyi renkler. Allığınızla doğru orantılı bir ruj
    mutluluğunuza mutluluk katacaktır! Kıyafet seçiminizde ise canlı mavi, kırmızı, gri,
    fuşya ve mor gibi renklerden kolay kolay vazgeçmeyin.

.............................

Yaz kadınları

Sıcak, cana yakın, masum... Tıpkı yaz mevsimi gibi! Bu tip kadınlara dalgalı saçlar çok yakışır. Özellikle de saçının ve teninin rengine uygun yapılan bir röfle güzelliğine güzellik katar. Pembe allığınız varsa, ne mutlu size! Bu renk bir allık yaz kadınına hoş bir hava verecektir. Ruj seçiminde de canlı pembeler, mercanlar tercih edilmeli. Kıyafetlerinizde de pembe ve mavi renkleri rahatlıkla kullanabilirsiniz.

...............................

Sonbahar kadınları

'Hüznü ve karamsarlığı sevenlerin mevsimi de sonbahar. Bukleler, lüleler saç stiliniz için çok uygun. Makyajınıza; bej, dore tonlar gibi ten renginize yakın saydam renklerde seçeceğiniz bir fondötenle başlayın. Allığınızı kızıl kahve ve somon renklerinden seçebilirsiniz. Kıyafetlerinizde ise koyu yeşiller, kırmızılar, turuncular, petrol ve pas rengi size en çok
    yakışacak renklerdir.

…………………..

İlkbahar kadınları

Bu mevsimin kadınları iddialı güzellikleriyle dikkati çekiyor. İtalya'da bir Saç renginde küllü renklerden ve koyu kestaneden kaçınmalısınız. Doğal görünümlü ve hareketli saçlar sizin için en uygunu. Fondötende saç ve ten renginizi gözardı etmeyin. Turuncu, kayısı rengi kıyaflerinizde ideal seçim.

2. Semacaa

Semacaa Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

ben yaz kadınıyım ya :)

3. Sweet

Sweet Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

İlk bahar ve son bahar çok seviyorum.ama çok çabuk geçiyorlar.:oops::oops::oops:

4. Dinara

Dinara Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Ben her mevsimin kadınıyım. Her mevsimden bişeyler var.

Life bunu beğendi.
  5. Hadise

Hadise Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Kış mevsimini seviyorum bol bol da kar yağarsa çok iyi olur.

6. Duygu

Duygu Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Nisan yağmurları altında yürümek kadar rahatlatıcı bir terapi olamaz. İlkbahar kızlar.

7. Gamzemm

Gamzemm Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Sonbahar dökülen her yaprak çarresizliğimi hatılatır.

8. Sadiş

Sadiş Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

kesinlikle ben her mevsimin kadınıyım :D

9. Gungor

Gungor Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

ayy ben tyam yaz kadını!!! Dogum günüm da yazın:):cool::p

Sayfayı Paylaş