Havuc Corbasi-Resimli

Konusu 'Yemek Tarifleri' forumundadır ve GSibel tarafından 2 Ocak 2015 başlatılmıştır.

  1. GSibel

    GSibel Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

    MALZEMELER:
    • 2 tane havuç
    • 2 çorba kaşığı tel şehriye
    • 1 tane yumurta sarısı
    • 1 su bardağı süt
    • 1 çorba kaşığı un
    • Tuz
    • Sıvıyağ
    YAPILIŞI:Havucu rendeleyip bir tencereye alıp yağınıda ilave edip soteleyelim.Sotelenince biraz su ve şehriyeyi koyup kaynamasını bekleyelim.Bu arada terbiye için; yumurta sarısı,un ve sütü çırpıp kaynamakta olan çorbanın suyundan terbiyeye bir kepçe koyup terbiyeyi ılıtalım.Terbiyeyi kaynayan çorbaya ekleyip bir taşım kaynatalım.Tuzunu ilave edip servis yapalım.

    alinti
    [​IMG]
     

Sayfayı Paylaş