Hediyelik Bebek Ürünleri

Konusu 'Bebek Modası' forumundadır ve Victoria tarafından 23 Ocak 2015 başlatılmıştır.

  1. Victoria

    Victoria ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Yönetici Genel Yönetici www.pembeoje.com

    Bir arkadaşınızın ya da akrabanızın bebeği olacağını öğrendiniz. Şimdi sırada hediye almak kalır. Gerçekten de doğru bir hediye alabilmek adına da incelemeler yapmanız gerekir. Örnek vermek gerekirse çok güzel bir tane bebek arabası tercih edebilirsiniz. Bu nedenle de mutlaka kaliteden ödün vermeyen ürünler arasında bir inceleme yapmanız gerekir.


    Gerçekten de bebekler çok hassastırlar. O nedenle onlara bir şeyler almaya karar verdiğiniz zaman sağlıklarının etkilenmeyeceğinden emin olmalısınız. Ancak o zaman doğru bir karar verdiğinizin farkına varabilirsiniz. Örneğin bir oyuncak alırken bile bu noktada oldukça fazla düşünmemiz ve de buna bağlı olarak hareket etmemiz gerekebilir.


    O nedenle de yapmamız gereken tek şey bebek ürünleri alırken sağlık standartlarına uygun mudur diye bakmak olmalıdır. Tabii ki de her zaman farklı ve de herkes tarafından beğenilen modelleri incelemek ve de bunlar arasından doğru kararlar verebilmek isteriz
     
  2. KraLiÇe

    KraLiÇe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Yeni doğan bebek hediyesi olarak genelde bana yakınlık derecesine göre hediye alırım.Yakın akrabam veya çok yakın dostum ise bütçem doğrultusunda en iyisini almaya çalışırım.
     
  3. Pembe

    Pembe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Elbise takımı ve patik almıştım ben çok sevimli görünmüştü gözüme
     
  4. Banu

    Banu Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Yeni doğan bebek kıyafeti tercih etmem hediye alıyorsam 5 veya 6 aylık bebek kıyafeti alırım çünkü ancak bebekler kıyafetin içini 5,6 aylık olunca dolduruyorlar ve taşıyorlar bende aldığım hediyeyi bebeğin üzerinde görmeyi severim daha çok buna dikkat ederim.:D
     
  5. Ahu@

    Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

    Ben bebek kıyafeti hediye alırken kaliteden sonra kullanışlı olmasına ve sık yıkandığında çabuk yıpranmayacak bir kıyafet olmasına özen gösteririm.
     
  6. Alara

    Alara Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Yeğenime kıyafet alırken renk ve kalitesine çok takılırım.bazen fikir edinmek adına bebek kıyafetlerinde özellikle kız çocuk reyonlarını gezmeyi çok severim.
     
  7. Çağan çığdır

    Çağan çığdır Yeni Üye www.pembeoje.com

    Adı üstünde bebek itina ile yaklaşmak ve alışveriş yapmak lazım.
     

Sayfayı Paylaş