Helin Avşar Yıldırım Kararı ile Evlendi.

Konusu 'Magazin' forumundadır ve Arzen tarafından 23 Şubat 2016 başlatılmıştır.

  1. Arzen

    Arzen Yeni Üye www.pembeoje.com

    Ünlü sanatçı Hülya Avşar ın kız kardeşi Helin Avşar yıldırım kararıyla evlendi Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu nun katıldığı bir nikah merasimiyle dünya evine giren Helin Avşar ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

    [​IMG]

    Skandalları ile gündeme gelen Helin Avşar, bu sefer yıldırım kararı ile evlenerek, herkesi şaşırttı. Sadece 1 aydır görüştüğü ve birlikte olduğu Serhan Bora’dan 14 Şubat’ta evlenme teklifi alan Helin Avşar, hiç düşünmeden evet dediğini ve bu kararlarını aileler ile paylaştıklarını, ifade etti. Ailelerin evlilik kararlarına onay verdiğini, belirtti. Avşar, nazardan çekindikleri ve göz önünde olmak istemedikleri için büyük bir organizasyon düşünmediklerini de sözlerine, ekledi.

    [​IMG]

    Helin Avşar, nikâhtan önce sevenlerine, sade bir tören ile evleneceklerini, duyurdu. Güzel tasarımcı Helin Avşar, kayınvalidesi, eşi ve görümcesi ile çekilmiş fotoğraflarını, sosyal medyada paylaştı. Kayınvalidem, eşim, görümcem diye resimlerin altına yazdı ve ciğerimin köşesi, yüreğimin neşesi, bahçemin can ağacı ile bir ömür diye duygularını, kelimeler ile ifade ederek, yazısına ekledi. Türk öğrencilerine, yurt dışında danışmanlık eğitimi veren Serhan Bora, yıldırım aşkı yaşadığı sevgilisi Helin Avşar ile nikâh masasına oturdu.

    [​IMG]

    Helin Avşar ve Selin Bora çifti, bir aydır yaşadıkları yıldırım aşkını, nikâhları ile ilan ettiler. Nikâha sayılı günler kala, evleneceklerini belirten, yüzükleri ile çekilmiş fotoğraflarını, instagram sayfasında paylaşan çift, Biz bir yola çıktık ve kararlıyız, bizim ile olanları yanımızda, olmayanları dışarıda bil Allah’ım, şeklinde imalı paylaşımda bulunmuşlardı, güzel ve kararlı çift, şimdi evlendi. Evlerinde düzenlenen, sade nikâh töreninde, Hülya Avşar nikâh şahidi oldu. Yakın aile dostlarının yalnız bırakmadığı ve mutlulukları, gözlerinden okunan Helin Avşar Selin Bora çifti, nikâha saatler kala aileler ile birlikte çekilen gelinlikli fotoğrafları, sosyal medyada paylaştı.
     
  2. Zalal

    Zalal Yeni Üye www.pembeoje.com

    hiç sevmem helin avşarı yinede mutluluklar
     
  3. Gülümser

    Gülümser Yeni Üye www.pembeoje.com

    yıldırım kararıylada boşanmasın:D:D
     

Sayfayı Paylaş