ikiz gebelik ve kanama

Konusu 'İkiz gebelik' forumundadır ve SonKraLice tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. SonKraLice

SonKraLice Saygın Üye www.pembeoje.com

kızlar ben gonal f ve ovitrelle iğneleriyle hamile kaldım..geçen hafta pazartesi kanamam başladı ve hala devam ediyor malesef..salı günü doktora gittiğimde ikiz olduklarını öğrendim ve kalp atışlarını duydum..perşembe akşamı kanamam şiddetlendi cuma tekrar gittim doktora..çok şükür ikisi de duruyordu..doktor kesin ve kıpırdamadan yatak istirahati verdi..tabi bu durum çok sıkıcı ama minişlerimin durduğuna çok mutluyum tabi..2 tane yaklaşık 4cm kistim vardı ilk kanamada biri çok küçüldü ikinci kanamada diğeri 1 cm küçüldü..doktor kistler çatlıyor ama bebekler kistlerden yukarı tutunmuşlar şimdilik sorun yok ama içerde şiddetli bir kanama devam ediyor tekrar kanaman olabilir korkma dedi..biraz zor bi hamilelik geçireceğimi söyledi..ben iki bebeğimi de çok istiyorum arkadaşlar..başına böyle şeyler gelip de sağ salim ikisini de dünyaya getiren var mı aranızda ve doğuma kadar hep yatmak zorunda mı kaldınız..ben bebeklerimin herşeyini kendim almak istiyorum..hamileliğimin tadını çıkarabilmek istiyorum ama sanırım kısmet olmayacak..moralim çok bozuk..lütfen yardımcı olur musunuz?desteğinize ve iyi anılar duymaya çok ihtiyacım var sonuçta önümdeki yol çok çok uzun malesef.. senağlama

Sayfayı Paylaş