İmza parfüm?

Konusu 'Parfümler' forumundadır ve GSibel tarafından 7 Ocak 2015 başlatılmıştır.

1. GSibel

GSibel Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Başlık yeterince açıklayıcı olmadı sanırım. :)

Adeta imza gibi olan, koklandığında bir insanı hatırlatan parfümler vardır ya... Öyle bir parfüm arayışındayım işte ben. Sık sık parfüm değiştirmek bana göre değil o yüzden.
    Daha evvel Lacoste touch of pink kullandım 8 yıl. Ama hem çok pahalı gelmeye başladı, hem de herkeste var.

Şimdi yeni bir parfüm bulana kadar idareten Yves Rocher Lilas mauve kullanıyorum. Bunu da beğendim ama pek kalıcı değil. Bir de nasıl desem, karakteristik ve farklı bir koku arıyorum ben. Bu basbaya taze leylak kokuyor.

Ben öyle bir parfüm istiyorum ki çok az kişide olsun. Çok farklı olsun. Mümkünse pahalı olsun ki herkeste olamasın ve taklit edilemesin. :)

Her türlü öneriye açığım ama belirtmeliyim ki baharat ve şeker kokularından hiç hoşlanmam.

Daha ziyade çiçek kokuları ve fresh kokular severim. Frezya ve yasemin mesela...

Haydi hanımlar bekliyorum önerilerinizi. İnşallah adı sanı çok duyulmamış yahut duyulmuş ama taklidi, doldurması yapılmayan parfümlerle gelirsiniz. :)

2. Perçem

Perçem Yeni Üye www.pembeoje.com

Çok güzel kokular var ben seviyorum.

Sayfayı Paylaş