KADIN olmak.. insan olmak..

Konusu 'Kadın'a Dair' forumundadır ve Jerna tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Jerna

Jerna Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Ne yazık. Hayatta o kadar iğrenç şeyler varki. o kadar çok kirli oyun yalan dolan dönüyor ki..

Geçen gazetede okudum tacizci müdür işbaşında diye.. yani anlamıyorum ne yapmaya çalışıyorlar..
    bi kız vardı bilirsiniz 26 kişi tecavüz etti rızası var dendi falan. o kız oturabilmek için defalarca ameliyat olmuş örneğin. ama herkes serbest o kız dışında herkes mutlu..

gercekten bunun için, eğitimli kendine hakim bi birey olup kendi çapımdada olsa bişeyleri iyileştirmek için istiyorum en çok da okumayı bu denli.

insanlar ne kadar düşmüş böyle. engellilere tecavüz edenler, hayvana tecavüz edenler.. çocuklara tecavüz edenler.. savunma acısından ne farkları var ki

yahu ne oluyor ki. yani anlamıyorum bir çocuğa meyil edecek kadar noluyor nasıl gözünüz dönüyor..

bende yaşadım bir tacizin hele de ummadıgınız anda ummadıgınız kişiden gelmesi kadar gurur kırıcı mahvedici bişey yoktur.

çok üzülüyorum kadın olmak insan olmak çok zor bu devirde..

yaşlı yaşlı amcalar ya amcalar bile gözü bu işlerde olan var.

kıyamet mi yaklaşıyor nedir. acaba ilerde dünya ne pis bi yer olacak. çocuklarımı nelere karşı korumak zorunda kalacağım..

bilmiyorum halen bi yerlerde iyi insanlar kalmış olmalı.. ben açıklama getiremiyorum tecavüzcüyü serbest bırakan hakime avukata.

okumak cahilliği alıyor demek ki sadece

bilmiyorum çok canımı sıkıyo bu durum. Kadına değer 0

burda bi uyenin imzasında gördüğüm bi söz beni çok etkiledi;

Doğuda kızlar kadın doğar. Ve ecellerinden önce ölürler..
    İlk yemeğini anasının memesinden yiyen ve yediği çanağa tükürmekte sakınca görmeyen erkek,
    O kadar çok kadın gömer ki,toprak bile artık dişidir.
    Bu yüzden toprak ana diye bilinir.
    Perilerin şanı buradan gelir.
    Diri diri gömüle gömüle toprağı bile kadın yapmışlardır.
    Bu yüzden toprak,verimsiz ve çoraktır.
    Buna da kadının intikamı denir.

Kadın ne denli değerli, ne kıymet gerektiren varlık. Kadın anadır. bir yandan da şerefsiz insanların 3 kuruşluk zevklerine mahkum olan yine o kadındır.

ne diye yazdım ne yazdım niye yazdım bilmiyorum ama bişeyler yanlış gidiyor. herkes farkında . bir o kadar da değil.

yazımda bi bütünlükte yok. alayına isyan gibi bişey olmu

Sayfayı Paylaş