KARIN GERME, KARIN FITIGI, GOGUS BUYUTME -kendi yag birikimi ile

Konusu 'Vücut Estetiği' forumundadır ve AngrygirL tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. AngrygirL

AngrygirL Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

MERHABA KIZLAR ... ben 26 yasinda, iki cocuk annesiyim, oglum 5 ve kizim ise 2 yasinda... ve ben son dogumdan sonra karnimda cok catladim, dermaroller ile kendi kendimi tamir ediyordum ki, spora falan basladim.. ve karnimi fazla calisamadim, cok agri yapiyordu ic taraftan (kendi kendime normal falandir diyordum hep).. cuma gunu cerrah doktoruna gittim baktirtmak icin. ve karnimin alt tabakasi ice dusuk, yani tam karin fitigi diyemiyorum - bizde yalanci fitik deniliyor,, ama agri yapiyor... baktiktan sonra karnimi acmak zorundaymislar ve dikmek ve destek koymalari gerekiyormus. ve sarkik karnimi goruncede plastik yapalim karninizi gerderelim dedi.. bende simdi bunu yaptirirken yazik olur diyorum karnimda ki yag birikimine ve goguslerime enjekte ettirtmek istiyorum . ve ben bunu istanbula gelip yaptirtmak istiyorum,, hic bu ameliyatlari yaptiran var mi aranizda ?? ve hangi doktor yada estetik klinigi iyi,, ???? zamaniniz ve cvplariniz icin cok tesekurler....

ve acikcasi bu karin gerdirmekten hafif bi korkum var,, ya 3.cocuk istersek, ve dahada kotu bi durum olursa- daha cok catlak ?? :26:

Sayfayı Paylaş