BIOCARIN ALLEGRA TABİİ KERATİN keratim proteinlerinin içinde bulunan ve protein oluşumunu sağlayıcı kükürt içeren sistin maddesi nedeniyle saçtaki sistinik bağları güçlendirir ve saç üzerinde, sonraki şampuanlamalardan sonra dahi yok olmayan kalıcı bir etki sağlar. BIOCARIN ALLEGRA TABİİ KERATİN ile saçın özyapısı güçlenir, saç kılı kalın ve sağlıklı yapıya kavuşturulur. elastikiyet ve uzun süren doğal bir parlaklık kazanır, saçın doğal ph'ı onarılır. SAÇ BOYALARI VE AÇICILAR ÜZERİNDEKİ ETKİSİ (benim notum: boyaya veya oryale karıştırdığınız zaman...) BIOCARIN ALLEGRA TABİİ KERATİN ile karıştırılmış saç boyaları ve açıcı tozları - saç üzerinde anti allerjik etki sağlarlar - saçın uzun olması ve saça farklı miktarlarda ve uzun zaman uygulanan perma,defrize, boya, açıcı gibi kimyasal ürünler, elektrikli kuaför gereçleri, güneş ışınları, saç taramaları saçın dış yüzeyi olan koruyucu kütikül tabakasına zarar verir. kütikül pulların düzensiz kırılmasına ve yüzerde zarar oluşmasına neden olur ve gözeneklenme başlar, saç donuk hale gelir ve canlılığını kaybeder.protein oluşumunu sağlayıcı üçten fazla sayıda amino asitlerin (benim notum: amino asit protein yapı taşıdır) oluşturduğu polipetit zincirlerinin birleştirdiği bazı zağların kırılması ile saç güçsüzleşir, zayıflar düzensiz kırılmaların meydana gelmesiyle saçlar hassasiyet kazanır - BIOCARIN ALLEGRA TABİİ KERATİN kullanımı ile saçın gözenekliliği azalır, saçlar parlaklık ve elastikiyet kazanır. - boya ve açıcılar saça daha eşit miktarda yayılarak saçın her bölümünde aynı görüntünün oluşmasını sağlar. - BIOCARIN ALLEGRA TABİİ KERATİN kullanımı ile düğümlenmeleri açmak daha kolay olur - BIOCARIN ALLEGRA TABİİ KERATİN'in içindeki keratin proteinleri kendilerini saça bağlarlar böylece saçın doğal parlaklığı korunur. saçın doğal ph'ı onarılır BIOCARIN ALLEGRA TABİİ KERATİN kullanma talimatı normal boydaki saçlar 1 adet ampul uzun saçlar 2 adet ampul kafa derisi çok hassassa 2 ampul ampuller kimyasal ürünler hazırlanırken içine karıştırılmalıdır ve daha sonra uygulama yapılmalıdır.