Kıskançlık İle İlgili Kısa Kapak Sözler Kıskançlık ile ilgili kısa kapak sözler biraz düşündürücü biraz dokundurucu birazda eğlenceli sözler içindne derlediğimiz çok güzel Kıskançlık ile ilgili kapak sözler sizlerle.. Şimdi çok iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak Acınmaktansa kıskanılmak daha iyidir. Herodot Şimdi başkasının olsan da boynu bükük yalnız kalsam da elimi tutup saçımı okşamasan da biliyorum ki yine benimsin Başkalarının iyi haline bakıp üzülme, senin haline de bakıp kıskanan çok kişi vardır. Russy Rubutin Ben biz olmaktan vazgeçtim sevgili Biraz kıskançlık duyarsanız, yaşarken ölmenin ne demek olduğunu anlarsınız.Will Oursler Bir Cevabım bile yok ama soruya hayran kaldım Bütün kötü tutkuların en kirlisi kıskançlıktır.A. Strindberg Sanma sakın senden vazgeçtim ben kendimden vazgeçtim Gurur, kıskançlık ve hırs insanların kalplerini ateşleyen üç ateştir. Güveler, elbiseleri nasıl kemirirse kıskançlık da insanı öyle kemirir. Kıskanç daha çok sever ama kıskanç olmayan daha iyi sever. Bence Sende Şimdi Herkes Gibisin Çok Sevdiğim Bir Yalandın Kıskançlığımız kıskandığımız kişilerin mutluluğundan daha uzun ömürlüdür. Ruhum karanlıklarda bedenim sana ait Kıskançlık, bir güvenin kumaşı yemesi gibi, insanı yer bitirir. Kıskançlık, duyguların en korkuncu olduğu kadar, en aldatıcısıdır da. Kıskançlık, insanı alçaltan ve küçülten bir duygudur. Kıskançlık ruhun hastalığıdır. Kıskanılmayan, imrenilecek bir fazileti olmayandır. Susan kıskançlıktan korkmalı. Alem oyuncu olmuş ama bilmiyorlar ki yönetmen benim istediğime ROL istemediğime YOL veririm Gözlerime çizdim seni açmaya korkuyorum Sevgi teleskoptan bakar, kıskançlık ise mikroskoptan. Varlığımda kıymet bilmeyenleri yokluğumla terbiye ederim Pek az kişi, iyi talihli bir dostun başarılarını kıskançlık duymadan kutlayabilir.