Kıvanç Tatlıtuğ Dünya Evine Girdi

Konusu 'Magazin' forumundadır ve Arzen tarafından 23 Şubat 2016 başlatılmıştır.

  1. Arzen

    Arzen Yeni Üye www.pembeoje.com

    Fransa nın Başkentinde dünya evine girdiler ünlü ve başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Başak Dizer le evlendi. Ekranların yakışıklı oyuncusu Fransada sade bir nikah töreni ile evlenmeyi tercih etti.

    [​IMG]



    Kıvanç Tatlıtuğ ve sevgilisi Başak Dizer Paris’te, Türk Büyükelçiliği’nde düzenlenen nikah ile dünya evine girdi. Nikaha çiftin yakın arkadaşları ve ailelerinin katıldığı ve çok kalabalık olmadığı öğrenildi. Yeni evli çiftlerin nikaha katılan konuklarını dört gün boyunca Paris’te ağırlayacakları öğrenildi. 2002 yılında dünya erkek güzeli seçildikten sonra, dizi ve filmlerde rol alan ve bir anda milyonların sevgilisi haline gelen Kıvanç Tatlıtuğ, adı değişik kişilerle anıldıktan sonra, daimi mutluluğu Aşk-ı Memnu dizisinin çekimleri sırasında tanıştıkları Başak Dizer’de buldu. Dizer, Aşk-ı Memnu dizisinde Tatlıtuğ’un stil danışmanlığını yapıyordu. Dizi setinden gelen tanışıklık daha sonra aşka dönüştü ve genç çiftler bir süredir magazin basınında sıkça yer alıyordu.
    [​IMG]
    BEHLÜL EVLENİR
    Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in aşklarını saklamamaları ilişkilerinin evliliğe doğru gittiğinin ipuçlarını vermişti. Yaklaşık olarak elli kişinin katıldığı nikah töreninde Kıvanç Kasabalı ve eşi Sedef Avcı, Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneider ve eşi Yolanthe Cabau, Kerem Çatay gibi isimlerin yar aldığı öğrenildi. Tatlıtuğ ile Dizer’in evlilikleri hem görsel ve yazılı medyalarda hem de sosyal medyada oldukça geniş yankı buldu. Nikahın, özellikle Kıvanç Tatlıtuğ’un kadın hayranları tarafından en çok konuşulan konular arasında yer aldığı ve sosyal medya gündemine girmeyi başardığı görüldü.
    [​IMG]
    Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in dizi setinde arkadaş olarak başladıkları ilişki daha sonra aşka dönüşmüştü. Tatlıtuğ ve Dizer, bir süredir magazin gündeminin ilk sıralarında yer almaktaydı.Nikah için önceki gün Fransa’ya uçan çift, sade bir törenle evlenmeyi seçti. Biz de çiçeği burnunda çiftimize mutluluklar diliyoruz.
     
  2. Belemir

    Belemir Yeni Üye www.pembeoje.com

    Mutluluklar kıvanç tatlıtuğ
     

Sayfayı Paylaş