Selam kızlar, Dün koltuk altı ve genital için lazere başladım. As estetik ümraniye çarşıda bi lazer epilasyon merkezi. Ben personelin hoşgörüsünden çok memnun kaldım. Ancak aklıma takılan birkaç konu var. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? İşlemi yapan bayan işlem bittikten sonra, lazerin cildi kuruttuğunu ve krem kullanmam gerektiğini söyledi ve bana 67 tllik bir krem satmak istedi. Kremin adı Isıs pharma diye bişey. Ben araştırmak istediğimi söyledim ve kremi almadım. Biraz araştırdım ve cilt kuruması için bepanten ve bebe yağının da kullanılabildiğini yazanlar vardı. Siz bu süreçte neler kullandınız?
Merkezde Onlar size satmak için en pahalı malını teklif edecekler. Ben de 8 seans lazer epilasyonu gördüm. Ama cildim kızardığında ve kuruduğunda ben vücut kremini veya bepanten kullanıyordum. Yani o kadar pahalı kremayı satın almak hiç gerekmiyor.
Bepanten de ucuz krem değil fiyatı 22 tl ama gerçekten çoook iyi bir kremdir. cilt yanığına,pişiklere,kuru ciltlere,cilt çatlaklarına gerçekten çok iyi geliyor. Denediğim için böyle emin konuşuyorum. Bence onu alırsanız daha çok etkisini görürsünüz
67 kıyaslanırsa 22 tl daha mantıklı ve ikiside aynı görevi yapacak birde Bepanten her kezin onayladığı kullanılan bir krem.