Kuru Baklava malzemeler *12 yaprak hazır baklava yufkası *1 su bardağı toz şeker *1 su bardağı tahin *2 yemek kaşığı tereyağı *1 su bardağı fındık yapılışı *küçük bir tavada tereyağı eritilir ve soğutulur.1. yufkanın üzerine fırça yardımıyla hafif bir şekilde tereyağı sürülür.üzerine 2. yufka koyularak tekrar yağ sürülür. *3. yufka koyulur, üzerine önce 3 yemek kaşığı tahin sürülür sonra bol şeker serpilir ( yaklaşık 3 yemek kaşığı) en üstüne fındık serpilerek fotoğrafta ki gibi rulo yapılır ve verev şekilde kesilir. *yufkalar bitene kadar işlem tekrarlanır. *kesilen parçalar yağlanmamış tepsiye dizilir ve 180 c de ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirilir. *Tamamen soğuyunca üzerine pudra şekeri serpilerek servis yapılır.