Lazer epilasyonla tüylere elveda demek mümkünmü.

Konusu 'Lazer Epilasyon' forumundadır ve Meliss tarafından 25 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Meliss

Meliss Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Mrb. bacaklarımda oluşan kıl dönmeleriyle başım dertte. Herşeyi denedim lazer epilasyon hariç. Kalıcı çare oluyormu kaç seyans ta sonoç alırım sizce denemelimiyim.

Yeliz bunu beğendi.
  2. Victoria

Victoria ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Yönetici Genel Yönetici www.pembeoje.com

Kişiye göre seanslar değişkenlik gösteriyor sanırım, lazer epilasyonun sizi dertlerinizden kurtaracağı düşüncesindeyim. Uzman biriyle görüşmenizde fayda var.

Yeliz bunu beğendi.
  3. Yeliz

Yeliz ★ ★ ★ ★ ★ ★★★ www.pembeoje.com

Lazer epilasyon haricinde hiç bir sonuç alamıyorsunuz gerçekten kozmetik ürünler çözüm değil fakat araştırırken hanımlar detaylı araştırmak lazım lazerin de çeşitleri var diyot lazer, nd yağ lazer ve alexandrite lazer gibi ama ışın seviyeleri en yükseklere çıkan ve sonuç veren alexandrite diye biliyorum ben araştırdım azcık pahalı :)

4. cimcimem

cimcimem Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Bacaklarıma lazer epilasyon yaptırdım önce iyi sonuç aldım. ama 6 ay sonra tekrar çıkmaya başladı tüyler seyrekte olsa moralim bozuldu randevu aldım 1 2 seyans yeterli olur diye umuyorum.

5. Derya

Derya Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Cimcimem nadirde olsa böyle şikayetler olabiliyor moral bozacak bir durum değil 2 bilemedin 3 seyans sonra kalıcı sonuç alırsın.

Sayfayı Paylaş