Mersin Spor Salonu Önerileri

Konusu 'Spor ve Sağlıklı Yaşam' forumundadır ve Victoria tarafından 3 Nisan 2015 başlatılmıştır.

1. Victoria

Victoria ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Yönetici Genel Yönetici www.pembeoje.com

Mersin veya Mersin Mezitli de Bulunan bayanlara ve erkeklere uygun spor salonu bilenler tavsiyede bulunabilirmi ? fitness, aerobik, vücut geliştirme ve pilates yapmaya uygun kaliteli spor salonu önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Ben fitness ve pilates yapmak istiyorum eşim ise vücut geliştirme yaparak fit görünmek istiyor tavsiyeleriniz nelerdir. Bay ve bayan için hijyenik, yeni spor aletlerinin olduğu bir salon olması bizim için çok iyi olacaktır.

şimdiden teşekkürler

2. Nil

Nil Yeni Üye www.pembeoje.com

Canım Mezitli Soli Center içerisinde Soli Gym var.

işyeri sahibi bilgili ve ilgili. pişman olmadan gidebileceğin bir yer. eşinizle beraber spor yapabileceğiniz tertemiz bir mekan ayrıca pilates, fitness, zumba, step, çocuk jimlastiği, oryantal dans, latin dans, aerobik, vücut geliştirme ve boks üzerine eğitim veriyorlar sanırım. Kocanız body building çalışırken sizde zayıflamak için istediğiniz sporu yapabilirsiniz. Bayan antrenör yardımıyla sporunuzu yapabilirsiniz. en iyi hizmeti alabileceğini düşündüğüm için mekanı öneririm

Adresi : Soli center AVM içerisi Mezitli / Mersin

Telefon : 0 324 359 98 74
    Gsm : 0 533 814 56 28

Last edited: 4 Nisan 2015

Sayfayı Paylaş