Mucizevi bir bakım ürünü sarı kantaron yağı!

Konusu 'Saç Bakımı' forumundadır ve Çilem tarafından 29 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Çilem

Çilem Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Kızlar yıllardır bu foruma uyeyım bınlerce bılgı alışverişindne faydalandım ama bi türlü aklıma bu ürünü paylaşmak gelmedi daha doğrusu hep konu aralarında paylaştım. neyse gelelım sadede benım saçlarım sapsarı belımdeyken kuaför faciasına yada benım sarı ısrarım soncuunda elımde kaldı moralım alt üst oldu bızıım bu toroslarda çok sık kullanılan bır bıtkı vardır bu bıtkiyi dağdam toplayıp en az bır sene saf zeytınyağında guneşte bekletırler ve kıpkırmızı bır yağ elde edılır bu yağ aklına gelmeyecek kadar çok şeye faydalıdır ama en çok bıyerınız yandığında o kötu acıyı alsın ve ız bırakmasın dıye kullanılır ve ınanılmaz etkıldıır. kesınlıkle ız kalmaz ve acı hissetmezsınız.
    Neyse gene bi gün saçıma şu bakım yağı bu bakım kremı sürerken annecım neden bu yağı kullanmıyorsun dedi . Bende o gunden sonra bu yağı kullanmaya başladım saçımın o kuru süpürge havası kesınlıkle bitti her türlü kullandım kuru saçıma sürüp bekledım, ısıstıp sürdüm ama en sonunda nasıl kullanacağımı buldum. banyodan çıktıktan sonra bir damla serum gibi sürüp kurutuyorum Bozulan brezilya fönümü bile kendıne getirdi. Kızlar bu bitki kesınlıkle mucizevi. Size garanti edıyorum kesınlıkle herkesın evınde olması gerekli. Aktarlarda sarı kantaron diye satılır ama ordakıler bızımkıler gibi tazemıdır bılemem guzel bır aktardan alın ve yaz boyu güneşte zeytınyağında bekletın kışın kullanırsınız ama bunu kesınlıkle deneyın cilt ve saç yanığında kesın çözum şuan saçım tekrar belime geldi ve ışıl ışıl...

Sayfayı Paylaş