Ne olur bana yardım edin. Göbeğimde 1 cm incelme yok

Konusu 'Diyet Deneyimleri ve Başarı Hikayeleri' forumundadır ve JalefiR tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. JalefiR

JalefiR Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Herkese merhaba
    Benim bir derdim var göbek problemi 20 yaşındayım 1.71 boyum var 68 kiloyum fakat gelin görün göbek deliğimden ölçtüğümde 94 cm geliyo benim yaşımdakiler incecik ben kalas gibi 08.08.2009 da diyet yapmaya başladım 76 kilodan 68 kiloya düştüm okul tatile girdikten sonra tekrar kio vermeye uğraşmaya başladım gelin görünki o tarihten beri diyetime sadık kaldım abur cubur tatlı hamurişi elimi sürmedim(ayda bir dondurma yedim istisnai olarak) hergün pilates yaptım 1 saatlik yürüyüş yaptım inanır mısınınız bir gıdım incellme YOKKK nolacak beni bu halim şimdide 2 haftadır zumba yapıyorum yine incelme yok deliricem yaa nefret ediyorum vücudumdan insanlar 1 ayda 4 kilo nasıl veriyolar anlamıyorum 94 cm ne demek yaa resmn göbeğim pörtlüyoo zaten göbek ölçüsü boyunun yarısı olmalıymış yani benim için 85 cm ahh ahh o kadar uğraşmama rağmen boğazıma okadar dikkat etmeme rağmen bir gıdım gitmiyor incelmede yokk çoook dertliyim çooookkk bi de çok yesem Alalh muhafaza nolur duba gbi kalırım herhalde mafoldumben bugün göbeğimi açıp anneme yine sordum bi değişiklik bir incelme var mı diye (4 hazirandan beri deli gibi uğraşıyorum) YOKK dedi ahh ahh bu işe ne kadar moralim bozuluyo ne kadar takıyorum bilemezsiniz teknik değiştirdim artık kalkar kalkmaz yürüyüş yapıcam sırt çantasının içine kitap doldurup Ssonra hem kalp ritmim azalmadan atlayabildiğim kadar ip atlayacağım sonra da bir saat zumbamı yapacam bakalım öyle işe yarayacak mı dahiliyeciye gittim kan tahlili yaptırdım kolesterol max 200 olması gerekiyomuş benmki 205 çıktı aptal doktorda bişey demedi diyetisyene gitmek için devlet hastanesinde herhangi bir doktorun yönlendirmesi gerekiyor neyse diyetistyen kadına yönlendirdi o da kan değerlerime falan baktı kolesterolünüz yüksek çıkmış ama fazla değil iştefazla kilolu değilsiniz sadece size az yağlı bi dyet yapmamı söyledi işte yememem gerekenleri falan o dediklerini zaten yemiyorum anlatıyorum derdimi salak kadın diyorum ben zaten o dediği şeylerin hiçbirini yemiyorum 4 hazirandan beri hergün ytürüyorum pilates yapıyorum diyorum 1 kilo veremedim diyorum ammaaan o da bişey bilmiyo zaten o diyet listesi vermekle mükellefmiş ağzım açık kaldı çıktım acaba ben de bi sorun mu varr off offf o kadar üzgün ve sinirliyim ki normal olsaydım şimdiye kadar taş ble erirdi benmi yaptıklarımla yaa off offf

Sayfayı Paylaş