Arkadaşlar, Ben 165 boy ve 75 kg yum. 55 olmak istiyorum. zaten 55 kg idim ama hareketsizlik abur cubur vs 20 kg aldım. 2 haftadır rejimdeyim. İnanın yediğim şeyleri o kadar değiştirdim ki.Aburcubur yok,kola,ekmek un tuz şeker ekmek ...Hepsini kestim. Karnımın rahatladığını,pantolonlarımın birazcık (çok değil) bol geldiğini hissediyorum ama 75 de kilitlendim kaldım... Su içmiyordum son 2 gündür 1,5 lt lik şişeyi yanımdan ayırmıyorum en az 1,5 lt su içiyorum yürüyüşe de başlayacağım ama yine de yediklerime bu kadar dikkat ederken insan 75 de mıh gibi çakılır kalır mı arkadaş! Adet düzensizliğinden dolayı 1 sene önce hormon testleri yapıldı birşey çıkmadı.Bir anormallik yok. ama takıldım kaldım 2 haftada acaba spor ve su içmediğim için mi kilo veremedim. Kahvaltıda birkaç mavi yeşil bisküvi şekersiz çay, öğlen sebze yemeği,çorba salata, ekmek yok. birkaç saat sonra elma,birkaç saat sonra birkaç mavi yeşil bisküvi şekersiz çay ve gün içinde birkaç bardak limonlu yeşil çay ki yeşil çaydan nefret ederim.Zorla içiyorum.Zaten diyetisyen de yaklaşık bu şekilde veriyor listeyi,akşam da sadece meyve ve su...benim bu listede yapmadığım tek şey sabah kahvaltısında bir dilim kepek ekmeği birkaç zeytin,kibrit kutusu büyüklüğünde peynir vs..nin olmaması. Sizce su ve spor olaylarına girmediğim için mi kilom oynamadı,yoksa normal mi,cesaretim kırıldı,motivasyonum düştü