Okul Müdürü Makam Odasına Sınıf Dizaynı Yaptı...

Konusu 'Hayatın içinden' forumundadır ve Pembe tarafından 18 Aralık 2015 başlatılmıştır.

  1. Pembe

    Pembe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Mersin’in Erdemli ilçesi Kargıpınarı Anaokulu müdürü olan Mikail EREN’in odasına girenler büyük bir şaşkınlık yaşıyorlar. Eğitim’e farklı bir bakış açısı getiren müdürün odasına giren veliler şaşkınlıklarını gizleyemeseler bile öğrenciler bu durumdan oldukça memnunlar. Makam odasını ana okulunun geneli ile bütünlük içerisinde dizayn eden müdürün odası oldukça ilgi çekiyor.

    [​IMG]

    Öğrenciler müdürün odasına girerken de aynen sınıflarında ki dizaynı gördükleri için eğitim ve anlam yönünden çocukların algısı çok daha açık oluyor. Miniklerin dünyasına benzeyen odasını öğrenciler hiç yadırgamıyorlar ve bu onlar için oldukça olumlu bir görünüm oluşturuyor. Eğitim dünyasında bir ilke imza atan Mikail EREN’in bu örnek davranışı velileri de son derece memnun etmiş gibi duruyor.

    Kim bilir, belki de anaokulu gelişim süresindeki öğrenciler için oldukça yeni ve de farklı bir bakış açısı oluşturan bu dizayn, başka okullarda da tercih edilmeye başlanabilir. Bu farklı bakış açısı ve de çocukların algı dünyasını yansıtan odası için müdür beye teşekkürlerimizi sunuyor ve başarılarının daim olmasını diliyoruz.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. selin

    selin Yeni Üye www.pembeoje.com

    Çok güzel örnek alınması gereken bir hareket olmuş çok hoşş
     
  3. Deniz derya

    Deniz derya Yeni Üye www.pembeoje.com

    Öğretmen dediğin yaratıcı olur gerçekten çok güzel olmuş.
     

Sayfayı Paylaş