Ölmek istiyorum ben hiç arkadaşım yok

Konusu 'Ruh Sağlığı' forumundadır ve SonKraLice tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. SonKraLice

SonKraLice Saygın Üye www.pembeoje.com

Kendimi hiç iyi hissetmiyorum hiç arkadaşım kalmadı. Erkek arkadaşım daha bugün yeter artık bıktım senden sürekli ağlıyosun yapamıcaz dedi bende kendmle yapamıyorum artık şu an bile beni dinleyecek kmsem yok buraya yazıyorum kendmden nefret ediyorum ölmek istiyorum ama yapamıyorum evde yalnız kalabilsem ocağı açıp uyuyarak ölmüştüm ama olmuoy sürekli ağlıyorum erkek arkadaşıma her gün bana ilgi göstermediği için kızıyorum ama her gün 1saat konuşuyoruz en fazla. Okulda arkadaşım var ama maalsef yakın arkadaşım yok kmseyle dertleşemiyorum kmseyle konuşamıyorum anlatacak derdim de yok ailem çok iyi ama bilmiyorum niye kötüyüm sanırım yalnızlıktan şu an bile hala ağlıyorum ölmek istiyorum sevgilimmbana kızıyor hep ilgi istiyosun diye yalnızım anlamıyor o arkadaşlarıyla her gün benim gezdiğiim bi tane arkadaşım yok bıktım artık bu hayattan umarım allah canımı alır da kurtulurum. Ben gururumu herşeyden daha önde tutarken bugun sevgilime nolur beni bırakma diye yalvardım ya onsuz da kalırsam naparım yalnızlık çok kötü bi şey hem şişmanım hem yalnızım ölmek bazen kurtuluştur ya inşallah öyledir konuşacak kimsem olmadığından buraya yazdım düşünün normalde insanlar arkadaşlarıyla konuşur halleder benm başka konuşabileceğim bi yer yok işte

Sayfayı Paylaş