Organizasyon şirketleri ve hizmet alanları

Konusu 'Organizasyon Firmaları' forumundadır ve Victoria tarafından 23 Ocak 2015 başlatılmıştır.

  1. Victoria

    Victoria ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Yönetici Genel Yönetici www.pembeoje.com

    Organizasyon şirketleri çok çeşitli alanlarda hizmet verdikleri gibi müşterilerinin talepleri doğrultusunda da kendini yönlendirebilen belli konulara odaklanmadan çok geniş bir perspektifte hizmet veren kuruluşlardır.

    [​IMG]

    Her gün gelişen ve değişen ülkemizde profesyonel organizasyonları en mükemmel şekilde gerçekleştiren bu şirketler hem istihdama hem ekonomiye fayda sağlamakla birlikte güzel ve kusursuz organizasyonlarla insanları mutluluğuna da katkı sağlamaktadırlar. Ankara organizasyon firmaları nişan, kına gecesi, düğün, davet, açılış, kokteyl gibi birçok organizasyonu gerçekleştirdiği gibi, müşterilerden gelen talepler ile kır düğünlerine, ses sistemleri ile dj hizmetlerine de cevap verebilmektedir. Ayrıca organizasyon şirketleri catrıng hizmetleri de sundukları için tam paket seçenekleri ile müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı hedeflemektedir. Büyük şirketlerin talep ettiği seminer ve toplantılar da planlanmakta, tatil havasında geçen organizasyonlar yapılmaktadır.


    Gelişen ekonomi ile doğru orantılı olarak sektör her gün gelişmektedir. Firmalar kendi personellerine moral amaçlı organizasyonları bu şirketlere yaptırdığı gibi, ürünlerinin tanıtımında bire bir müşteri ile buluşabildiği ortamların organizasyonunu da bu firmalar sayesinde yapabilmektedir.
     
  2. KraLiÇe

    KraLiÇe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Organizasyon firmalarının olması ülke ekonomisine de can vermekte bence çünkü iş istihdamı sağlamakta ,ayrıca bu tür firmaların olması piyasada rekabette oluşturup son kullanıcılara daha cazip fiyat vermek için birbirleri ile yarışmakta ve bizlerinde işine gelmekte.
     
  3. Pembe

    Pembe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Gerçekten suya sabuna dokunmuyorsun organizasyon firmaları herşeyi düşünüp hallediyor, garson kiralamadan, masa düzenine kadar herşeyi yapıyorlar. Hatta yılbaşında dansöz kiralama hizmeti veren yerler bile var
     
  4. Ahu@

    Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

    Kızlar uzun lafın kısası paran varsa kafan rahat tabi bir organizasyon yaptıracaksan. bu konuda işini çok iyi yapan firmalar var.
     
  5. Çağan uzun

    Çağan uzun Yeni Üye www.pembeoje.com

    Bazen para yetmiyor işinin ehli insanlara baş vurmak gerekiyor.
     

Sayfayı Paylaş