Orkide iç giyim

Konusu 'Kadın Modası' forumundadır ve Balıkburcu tarafından 30 Aralık 2014 başlatılmıştır.

  1. Balıkburcu

    Balıkburcu Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Orkide iç giyimSahlepgiller familyasından bir çeşit süs bitkisi olarak kullanılan çiçek türünden alan Orkide ,karacıl karacıl bir çiçek türüdür. Az yapraklı uzun ince gövdeli beyaz renk ile özdeşleşmiş bir çiçek olan Orkide çiçeğinin bu beyaz saf ve temiz güzelliğiOrkide iç giyim için bir örnek olmuştur.



    Orkide iç giyim türk iç giyim firmaları arasında kendini ispat etmiş bir markadır. 1998 yılında kurulan Orkide iç giyim firması her sezon yeni modelleriyle karşımıza çıkmaktadır. Yeniliklere her zaman açık olan Orkide iç giyim kendine güven odaklı bir politika izlemekle kalmayıp küresel rekabette zorlukla kazanılan artık değerlerin kolaylıkla kaybedilebileceğinin de farkındadır. Orkide iç giyimailesi ,kendine güvenen, yaptığı işi bilen,yenilikçi, çalışkan, istikrarlı büyük bir ailedir.



    İşte Zorlu Model Dış Ticaret Limite , bu büyük ailenin izlediği yolda, aynı vizyon ve misyonu takip ederek markanın tüketiciyle en iyi şekilde bir araya gelmesini sağlamak için perakende organizasyonun önemli bir bölümünü üzerine almış , bu çerçevede tüm dünya ile entegre olarak e-ticaret sisteminide kurarak son tüketiciye Orkide iç giyimi internet ortamında buluşturma ve en iyi hizmeti sunma sorumluluğunu da yüklenmiştir.
     

Sayfayı Paylaş