ozlemunal'ın başarı öyküsü..

Konusu 'Diyet Deneyimleri ve Başarı Hikayeleri' forumundadır ve ojelikız tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

  1. ojelikız

    ojelikız Yeni Üye www.pembeoje.com

    selamlar benım hıkayemde ayrı bı trajıkomık :))) sısmanken aılem dahıl cevremdekı hıc kımse bunu bana hıssettırmıyordu bende mutlu mesut yasıordum. tartılarla aramda kotuydu hıc tartılmazdım. bı donem bole gectı gıttı bı gun erkek arkadasım bana ayrılmak ıstedıgını cunku yanında ondan buyuk gosterdıgımı ve kendı mutlulugum ıcın kılo vermem gerektıgını soledı ( o gun tartıldıgımda 80 kılo oldugumu gordum ve sonrası bunalım.
    su an 57-58 aralıgında dolanıorum, bu kıloları nasıl verdıgıme gelınce ben ole aman sık yıyeyım metabolızmam calıssın, duzenlı yıyeyım falan yapamıordum. az ve sık yemeyı hıc beceremıordum.ılk baslarda bırden yemeyı kesmem gerekıyordu kı mıdeyı kucultebıleyım dıe nıtekım basardımda. ılk bı ay hıc denecek kadar az yedım tabı meyveyı hıc bırakmadım vucudun vıtamınsız kalmamsı ıcın. kızartma, hamur, ekmek, tuz, seker, pılav, makarna, cıkolata, abu cubur, fast food artık hayatımda yer almayan seyler, ancak cok canım ısterse tuketıyorum.
    bırde ılk baslarda bu olaya karar verdıgımde sabahları elma sırkesı ıcıordum ve gercektenfaydasını gordum. duzenlı yuruyuslede bugun oldugum hale gelebıldım. sımdılerde ıse az ve duzenlı yıyorum ama ekmek uzunca bı zamandır hayatımda yok. eger ben basarabıldıysem herkes basarabılır :))) bugun aynaya baktıgımda benı terkeden erkek arkadasıma cok tesekkur edıyorum :))))
     
  2. Melisa altun

    Melisa altun Yeni Üye www.pembeoje.com

    Erkek arkadaşın kaybettiğine üzülsün sende kaybettiklerine sevin canım hayat senin dilediğin gibi yaşa ve seni sen olduğun için seven birini bulursun İnşaallah.:)
     
  3. Hicran

    Hicran Yeni Üye www.pembeoje.com

    Üzme kendini kaybeden erkek arkadaşın gerçekten sevseydi bahane sunmaz çözüm arardı o kolayı seçmiş sen zoru başardın tebrikler.
     
  4. Tüvana

    Tüvana Yeni Üye www.pembeoje.com

    Biz pozitiflere bakıyoruz gerisi boş ama hayat çok hoş.:D canım
     
  5. Zülal bulut

    Zülal bulut Yeni Üye www.pembeoje.com

    Gerçek değilmiş sana olan sevgisi verdiğin kilolar kadar dahi değer vermemelisin.
     
  6. Melen

    Melen Yeni Üye www.pembeoje.com

    gerçekten sevseydi ayrılma kilo vermen için seni üzmeden yardımcı olurdu.
     
  7. Yaprak

    Yaprak Yeni Üye www.pembeoje.com

    Üzülmeye değmez hayat devam ediyor.
     

Sayfayı Paylaş