Paul Mckenna " Sizi zayıflatabilirim " isimli Kitabı ve Yöntemi

Konusu 'Diyet Yöntemleri' forumundadır ve Gelinkız tarafından 5 Ocak 2015 başlatılmıştır.

  1. Gelinkız

    Gelinkız Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

    Kızlar beslenme alışkanlıklarında bence yeni bir çağ başladı. Herkes bir süre sonra elindeki diyetleri çöpe atacak ve Paul Mckenna nın kitabını alacak. Ben okumaya başladım bile. Kısa sürede kitap bitiyor. Kısa ve öz yazmış Paul. Yanında bir de CD si var.

    Paul un zayıflamak için 4 adet altın kuralı var.

    1- Acıktığın zaman YE!

    2- NE istiyorsan ONU ye! Yemen gerektiğini düşündüğün şeyi değil.

    3- Yerken BİLİNÇLİ ol! Çiğnediğin her lokmayı düşün ve ondan zevk al. Lokma çiğneme süreni normalin DÖRT katma çıkar. Özellikle ilk iki hafta iyice yavaşla.

    4- Doyduğun anda DUR! Dur ve bekle. Beş dakika sonra acıkırsan doyduğun anda yeniden durmak suretiyle tekrar ne istersen ye!


    "Öyle tartıya da çıkıp durmayın" diyor. Atmosferik basınç, vücuttaki su oranı, med cezir olaylan bile tartıyı veya kilomuzu etkileyebilirmiş. Zayıfladığını veya şişmanladığını zaten hissedermişsin... (Patlayan düğmeleri, kapanmayan fermuararı kastediyor olmalı)


    Yani işte böyle. Ben başladım, ve kendimi inanılmaz iyi hissediyorum. 2 hafatda 1,5 kilo vermişim bile... yuhuu...

    Bir de kitapta bir CD var. CD yi dinlerken gündüz transına giriyorsunuz. Uyanınca müthiş bir hisle uyanıyorsunuz. Bilinç altı telkin CD si.
    Cd'yi Haftada bir dinliyorum.


    Beni takip edenler bilir, hep birtakım diyetler yaptım. Spor yaptım. Yasakların olması, ve istediğin birşeyi yiyememek insanın piskolojisini bozuyor. Benimki son zamanlarda sapıtmıştı. Depresif geziyordum. Herkes Börek yerken, sen bakıyorsun. Herkes tatlı yerken sen soda içiyorsun. Bir süre sonra kendini bu dünyalı gibi hissetmemeye başlıyorsun. En önemlisi kilo vermen duruyor. Ya da kilo verip yeniden kiloları geri alıyorsun.

    Kızlar bu kitabı alın ve okuyun, bence hiçççç pişman olmayacaksınız. Paul Mckenna çok tatlı bir adam. Ayrıca ona karşı büyük bir Sempatim var. Youtube'da Videolarını izleyebilirsiniz. Çok zeki ve bu işe gönül koymuş bir hipnozcu ve kişisel gelişim uzmanı..
     

Sayfayı Paylaş