Hamuru İçin; 125 gr tereyağı 2,5 su bardağı un 1 çay bardağı yoğurt 1 paket kabartma tozu Tuz İç Harcı İçin; 250-300 gr beyaz peynir (evdeki peynirlerden yaptım ben) 1 demet maydanoz yada dereotu (ince kıyılmış) 1 yumurta 1,5-2 yemek kaşığı un 1 büyük çay bardağı süt Kiş için kullanacağımız kabı yağlayıp buzluğa atalım. Unu, kabartma tozunu bir kaba alalım. Yoğurdu, oda ısısındaki tereyağını ve tuzu ekleyip bir hamur elde edelim. Hamuru streç folyoya sarıp buzdolabında 30-40 dk bekletelim. İç harcı için peynirleri ve ince kıyılmış maydanozları karıştıralım. Yumurtayı, unu ve sütü peynire ekleyelim. Buzluktan çıkardığımız kalıba hamuru yayalım. Hamura çatalla delikler açıp iç harcımızı koyalım. Kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun. alıntı