MALZEMELER 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı şeker 1 paket instant maya (kuru maya) 2 yumurta(sarıları üzerine sürmek için beyazları hamurun içine) aldığı kadar un hamurların aralarına sürmek için yumuşak margarin veya tereyağı İç harcı için lor veya beyaz peynir YAPILIŞI Geniş bir kaseye süt,sıvı yağ,su,tuz ve şekeri koyun elinizle karıştırın un ve mayayı ekleyerek güzelce yoğurun,kabımızın üzerini kapatarak hamur iki kat oluncaya kadar mayalanmaya bırakın. Hamuru 12 eşit parçaya bölün 3 erli guruplar halinde ayırın her parçayı biraz unla servis tabağı kadar açın ilk açtığınıza yumuşak yağınızdan sürün ikinci açtığınızı üzerine kapatın tekrar sürün üçüncü açtığınızıda üzerine kapatıp onun üzerinide yağlayın karşılıklı kenardan içeriye doğru rulo yapıyoruz(resimde gösterdiğim gibi)bir tarafı diğer tarafın üzerine katlıyoruz elimizle biraz bastırıp bekletiyoruz diğer bezelerede aynı işlemi yapıyoruz.Merdane ve elimizle uzunlamasına açıp tekrar yaplıyoruz üç parmak genişliğinde kesip ucuna iç harcımızı koyup rulo yapıyoruz yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye dizip üzerine yumurta sarısı sürüyoruz yarım saat kadarda tepside mayalandırıp önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişiriyoruz.. AFİYET OLSUN.. ALINTIDIR..