Pirinçli Jöle

Konusu 'Yemek Tarifleri' forumundadır ve KafkasKIZI tarafından 6 Ocak 2015 başlatılmıştır.

  1. KafkasKIZI

    KafkasKIZI Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

    Malzemeler
    4 Kişilik
    • 1 su bardağı haşlanmış Calrose Pirinç
    • 1 su bardağı su
    • 1 paket meyveli karışık jöle
    • Yarım su bardağıframbuaz
    • 2 adet kivi
    • 1 adet portakal
    • 1 adet narın taneleri

    Tarif (10 Dakika)

    • Suyla meyveli jöleyi karıştırın, ardından içine pirinçleri ilave edin.
    • Meyveleri soyup küçük küçük doğrayın.
    • Servis kuplarının dibine pirinçli karışımı, üzerine ise meyveleri yerleştirin. En üstü pirinç ve frambuaz taneleriyle süsleyin.
    • Buzdolabında soğuduktan sonra servis yapın.
     

Sayfayı Paylaş