Platin Saç isteyenler için anadolu yakasında kuaför tavsiyesi.

Konusu 'Saç Bakımı' forumundadır ve Çilem tarafından 29 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Çilem

Çilem Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Arkadaskar öncelikle herkeze merhaba demek istiyorum. Ben aslında benim durumumda olan arkadaşlara yardım etmek istedim çünkü saçın geri dönüşü olmuyor ve kuaför gazabına uğrayan biri olarak bu yazıyı paylaşmayı kendime bir borç bildim :)) Umarım bana kızanlarınız olmaz, çünkü sarı saç insanı kafasının dikine götürüyorr bir kere sarı saç yaptırdınızmı başka renk istemiyorsunuz özelliklede ben.. Benim için ya simsiyah yada beyaza yakın sarı (ajda pekkan sarısı) :))) aslında ben saç renginden çabuk sıkılanlardanım devamlı bir değişiklik arayışında bu nedenlede ilk saçlarımı mahvedişim sanırım 6-7 sene önceydi kuaför siyahtan sarı saça döndürmeye çalışırken tüm saçlarım yaktı istediğim renkte olmadı bunun üzerine internette arastırmalarım sonucu boya alıp evde kendim yapmaya karar verdim ve sonuç saçlarım süpürgedende kötü bir sonuç aldı tarak girmiyordu o derece ve kazıtmaya karar verdim 3 numara peruk meruk 1 1,5 sene sonra saçlarım biraz uzadı sanırım çenemde falandı kahverengi vs gibi renklerdende malesef nefret ediyorum o kadar bile iyi dayanmışım boyatmadan neyse uzatmiyim tekrar soluğu bağdat caddesinde bir kuaförde aldım oda saçlarımı yumurta sarısı gibi bir şeye çevirdi sokakta gezilmicek bir durumdaydı düzeltin lütfen dedim bu renk istemiyorum dedim demez olaydım neyse derken saçlarım gene aşırı yıprandı hatta kopmalar oldu ve ben o kuaförden erkek gibi çıktım o kadar peruklarla geçirdiğim işkenceler fln tekrar başladı sarıları temizlettim diplerden çıktıkça, ne kadar kısaldığı tahmin edin işte neyse öyle böyle kısa saçtan nefret ettim ve dedimki bir daha saçlarımı boyatmıcam ve bunun üzerine 4-5 seneye yakın bir zaman saçlarıma giç bir boya değmedi yapmadığım bakımlar sürmediğim yağlar kalmadı ve saçlarım belime kadar uzadı zaten artık tek hayalim upuzun sarı saçlardı

Sayfayı Paylaş