PluginBaby'nin başarı öyküsü...

Konusu 'Diyet Deneyimleri ve Başarı Hikayeleri' forumundadır ve TheKız tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

  1. TheKız

    TheKız Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

    zayıflamaya başlarken başta büyük kararlılıkla başladım yani büyük inançla enaz 15 kilo vermeliyim diyordum kendi kendime.başları bayağı zorlandım ama daha sonraları midem küçüldü ve kendimi hiç diyette hissetmedim bile.

    ilk olarak dedim kahvaltıda ve yemeklerde hem ekmeği hemde yiyecekleri çok az yiyeceğim diye.

    kahvaltıda sadece bir dilim ekmek 3-4 zeytin bol bol sınırsız çiğ sebze (yani domates,salatalık,maydonoz v.b),bir ince dilim peynir ve yanında bir bardak yeşil çay içtim.
    aradan iki saat geçtiğinde ise bir porsiyon meyvenin yanında 2-3 kaşık kadar yoğurt yedim.bundan 2 saat sonra ise az yağlı sebze yada haşlanmış et yemeği (tavuk,balık yada kırmızı et) (4-5 kaşık kadar yani 1 küçük kase civarı)
    bi iki saat sonra yine meyve ve yoğurt yedim ki hem aç kalmadan zayıflayayım hem de metobolizmam hızlı çalışsın diye.bi 2 saat sonra tekrar aynı şekilde akşam yemeği yedim.yanında hiç yağsız nar ekşili limonlu yada sirkeli salata istediğim miktarda yedim.
    yemekten sonra soda yada yeşil çay içtim.
    yemekten 2 saat sonra ise bir porsiyon meyve daha yiyerek tamamladım ve tabiiki günde 1 saat yürüyüş ve jimnastik hareketleri de yaptım.benim asıl derdim basendi. o sorunu da yürüyüş ve pedal çevirmeyle çözdüm. tatlı ve abur cubur hiç yemedim..


    30 mart 2009da başladığımda kilom 68di ve haziranın sonuna kadar 58 kiloya indim.haziranın 10undan 30una kadar kilo kaybı olmadı.daha sonra ise kilo verme hızı yavaşladı yani öncekine göre daha yavaş kilo verdim.ramazanda bile oruç tutarak zayıfladım.okullar 28 eylülde açıldığında 51 kiloydum ve herkes şok geçirmişti beni gördüğünde.

    Bu arada yaşım 20 boyum ise 1.64 m

    zorlu bir iş ama ben şunu anladım ki inanmayınca insanın başaramayacağı iş yok yeterki kendine inansın.ben şimdi diyorumki iyiki bu kararı zamanında vermişim ve kendime inanmışım.gerçekten başarılıyor ..
     
  2. İlter

    İlter Yeni Üye www.pembeoje.com

    aynen yeterki biz kendimize inanalım başarı kaçınılmaz.
     
  3. April

    April Yeni Üye www.pembeoje.com

    insan önce kendisine inanacak, sonuç başarı olur zaten
     
  4. semra

    semra Yeni Üye www.pembeoje.com

    Severim azimli ne istediğini bilen bayanları.;)
     
  5. Pamira

    Pamira Yeni Üye www.pembeoje.com

    İnanmak başarmanın yarısı derler :)
     

Sayfayı Paylaş