Malzemeler 2 paket kremşanti 1 paket labne peynir 100gr tereyağı eritilmiş 1 limon rendesi 1 su bardağı parça çikolata 3 yemek kaşığı nestle kakao 1 peket çifte kavrulmuş pötibör 1 su bardağı fındık kırığı 6-7 tane taze nane yaprağı 1 çay bardağı kuru üzüm Öncelikle iyice kırılmış büsküvi,eritilmiş tereyağı ve diğer malzelerle karıştırılır. En son olarakta 2 paket krem şanti üzerindeki tarife göre çırpılıp diğer malzemelerle karıştırılır. Ben maffin kalıplarının içerisine serayla kapladım. parfeyi paylaştırdım.Üzerlerini tekrar serayla kapladım dolabın kokusunu almaması için. Ardından bir gece buzlukta beklettim servisten yarım saat önce çıkardım .Üzerlerine hazır çikolata sosu ve nanelerle süsleyip servis yaptım.