selam arkadaşlar...burada peeklampsi geçirmiş ve tekrar hamile olan arkadaşlarla eski ve şimdiki gebeliklerimizi paylaşmak birbirimizden bilgi edinmek çok isterim.. Kısaca kendi hikayemi anlatayım;2 yıl önce 28 haftalıkken tansiyonum yükselmeye basladı yani fark ettim..dr tansiyon ilacı başladı ama hiç düşürmedi..2 hafta sonra kendim sağlıkçı olduğum için tesadüfen bi başka radyoloğa öylesine baktırdım o tespit etti preeklempsi durumunu,apar topar ankara zekai tahir burak hastanesine yatırıldım ..3 gün sonra midemde ve sırtımda ağrı oluştu ve 30 haftadayken acil ameliyata alındım ,bebeğimin doğumda kalbinin durduğunu tekrar çalıştırdıklarını söylediler,bende 1 gün yoğun bakımda kaldım..bebeğimde kataterli entübeli bi şekilde yoğun bakımda kaldı,,3 gün yaşayabildi malesef...onu kaybettim...neyse şimdi tekrardan hamileyim çok şükür..19. haftadayım henüz bi sorun yok diyo dr ama yine endişeliyim ben ...23. haftada Ankaraya detaylı ultrason için gidicem şimdiden belli olmaz mı bilmiyorum...bana öneriniz varsa lütfen paylaşın...birbirimize destek olalım... Lütfen benzer durumda olanlar varsa hikayesini paylaşsın,sizlerden öğreneceğim şeyler olabilir... Herkese sağlıklar diliyorum..