Rostolu Kanepe

Konusu 'Yemek Tarifleri' forumundadır ve KafkasKIZI tarafından 6 Ocak 2015 başlatılmıştır.

  1. KafkasKIZI

    KafkasKIZI Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

    [​IMG]

    MALZEMELER
    4 dilim dana eti, haşlanmış
    4 dilim francala ekmeği
    1 adet biber turşusu
    1/2 demet maydanoz
    4 adet yumurta
    60 gr kapari
    zeytinyağ
    tuz

    HAZIRLANIŞI
    Dana etini tuzlayıp, içine yeteri miktarda zeytinyağ koyduğunuz bir tavaya atın, orta ateşte arada bir çevirerek her iki tarafınıda kızartın. Yumurtaları katı olarak haşlayın, aklarını sarılarından ayırın. Et parçalarını birer parça olacak şekilde ekmek dilimlerinin üzerine yerleştirin. Üzerine ince kıydığınız maydanoz, yumurta akı, biber ve kapariyi dizin. Yumurta sarılarını en üste, ekmeğin ortasına yerleştirdikten sonra, servis yapın.
     
  2. Sarısaçlım

    Sarısaçlım Saygın Üye www.pembeoje.com

    Teşekkürler
     

Sayfayı Paylaş