Rusyada Rusça Kursu

Konusu 'Dil Eğitimi' forumundadır ve Pembe tarafından 3 Mayıs 2015 başlatılmıştır.

  1. Pembe

    Pembe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Rusyada Rusça Kursu hizmeti veren firmalar ve Rusya Kursk Güneybatı Devlet Üniversitesi bünyesinde Rusyada rusça dil kurslarına katılım ile ilgili detaylı bilgileri bu konuda paylaşacağız.

    Rusya Dil Eğitimi ve Rusya Rusça Kursu Eğitim Programları Hakkında Sizleri Bilgilendireceğiz. Rusyada ucuz dil kurslarına katılma imkanınız olduğunu ve Üniversitelerin bünyesinde konaklama imkanına sahip olduğunuzu bilmenizde fayda var. Dil kursu turları ile hem dil eğitimi alacak hemde Rusça dilini Rusyada öğrenme imkanına sahip olacaksınız. En ekonomik dil eğitimi veren üniversite ise Rusya Kursk Güneybatı Devlet Üniversitesidir.

    [​IMG]


    Eğitim programı 100 dersten oluşmakta olup kurs süresi yaklaşık olarak 3 ay sürmektedir. 11 hafta boyunca her gün farklı bir şekilde dili öğrenmenize yarayan dersler bulunmaktadır. Hem gramer hem de bunun yanı sıra konuşmanız için gerekli olabilecek kadar ders sayısı bulunmaktadır. Aynı zamanda kurstan çıktığınız zaman da ülkede herkes Rusça konuştuğu için telaffuz konusunda sıkıntı çekmezsiniz. İşitsel ve görsel olarak da dili öğrenmeniz adına duyu organlarınız hareket halinde olacaktır.

    Böylece dili daha kolay ve de hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Her sene farklı ülkelerden birçok kişi kurs almak için Kursk üniversitesini seçmektedir. Uygun fiyat politikası nedeni ile öğrencilerin daha fazla tercih ettikleri kurslar arasında yer almaktadır. Üstelik konaklama konusunda da sıkıntı yaşamazsınız. Çünkü üniversite içerisinde yer alan yurtlarda konaklamanız da kurs ücretine dahildir. Kalacağınız yurtlar da ısıtma sistemi doğal gaz olup aynı zamanda sınırsız internet gibi hizmetler de bulunmaktadır. Uygun bir fiyat ile birlikte hem konaklama sorunu ortadan kalkacak hem de rahat bir şekilde dili kısa sürede öğreneceksiniz.

    [​IMG]

    Rusça öğrenmek istiyor iseniz dili anlayabilme, okuyabilme, yazabilme ve gramer bilgisine hakim olabilme gibi birçok önemli artıya sahip olmanız gereklidir. Aynı zaman telaffuz konusunda ne kadar iyi olduğunuz da birebir görüşmeler için son derece önemli olan diğer bir durumdur. Etkin bir şekilde dili kullanabiliyorum diyebilmek adına o dilin kültürünü de yakından tanıyor ve biliyor olmanız gereklidir.

    Rusya’nın uluslararası pazarın büyük bir çoğunluğunu eline geçirmesi ile birlikte birçok kişi için Rusça bilmek son derece büyük bir önem taşımaya başlamıştır. Tabii ki de dili kullanabilmek adına o dilin konuşulduğu ülkeyi tanımak son derece gereklidir. Bu nedenle Rusya birçok yeni dil kursu ile birlikte dili öğrenmek isteyenlere ev sahipliği yapmaktadır. Genel olarak devlet üniversitelerinde bulunan kurslar olmasına karşın özel üniversitelerde yer alan kurs programlarından da yararlanabilirsiniz.

    Birçok farklı ülkeden gelen kişiler ile birlikte dili kullanıldığı ülkede öğrenmeniz daha doğru olacaktır. Sıfırdan gramer ve konuşma diline hakim olmak o dilin konuşulduğu ülkede daha kolaydır. Diğer türlü bunun için çok uzun zaman ayırmanıza gerek kalabilir. Oysa ki yerinde dili çok kısa sürede etkin bir şekilde kullanabilirsiniz. Dil uzmanları ve Rus öğretmenler ile birlikte daha hızlı ve daha eğlenceli yoldan dili öğrenmeniz mümkün olacaktır. Sadece gramer odaklı olmadığı için daha eğlenceli bir şekilde yeni şeyler öğrenmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

    Sizlerde rusça kurslar hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve Rusça dilini Rusyada öğrenmek istiyorsanız internet ortamında detaylı araştırma yapabilir ve www.ruscakurs.net sitesini inceleyebilirsiniz.

    Rusça dili hakkındaki fikirlerinizi veya Rusyada Rusça Eğitimi almışsanız tecrübelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Rusyada Rusça kursuna katılanlar varsa deneyimlerini bizlerle paylaşmaları diğer okuyucuların fikir sahibi olmasında etkili olacaktır.
     
  2. Victoria

    Victoria ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Yönetici Genel Yönetici www.pembeoje.com

    Bir dili yerinde öğrenmek en mantıklı fikir olacaktır, sonuçta öğreneceğiniz dili çevrenizdekiler konuştuğu için kulak aşinalığı oluşacak anlamanız ve gramer yapısını çözmeniz hızlanacaktır.

    Rusya Rusça kursu alarak sizlerde Rusya’da alacağınız bu kurs eğitimiyle beraber Rusça konusunda başarılı olabilirsiniz. Rusça dilinizin alt yapısı olarak olsun ya da olmasın; hiç fark etmeksizin, dilediğiniz şekilde bir dili öğrenmek ve kaliteli bir şekilde siz de bu dile uygun biçimde konuşmalar yapmak istiyorsanız, Rusya devlet üniversiteleri arasından seçiminizi yapabilir ve Rusya’da Kursk Güneybatı Devlet Üniversitesi içerisinde iyi bir eğitim alabilirsiniz.
     
  3. Nil

    Nil Yeni Üye www.pembeoje.com

    Kursk Güneybatı Devlet Üniversitesi bünyesinde rusça dil eğitimi almanın fiyatı uygun diye duymuştum, bende bir ara rusça öğrenmeye heveslenmiştim fakat çalıştığım için gidememiştim. Ayrıca 1-3 ay arası kurs süresi olduğunu öğrenmiştim, ne kadar doğru bilemem ama Rusya Kursk Güneybatı Devlet Üniversitesi en hesaplı fiyatı sağlıyor bunu biliyorum.

    Keşke imkan olsada gidip hem tatil yapıp hemde bir dil daha öğrenebilsek, aahh ahhh :)
     

Sayfayı Paylaş