Saç Dökülmesine Kesin Çözüm(denenmiştir)

Konusu 'Saç Bakımı' forumundadır ve BynEsma tarafından 29 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. BynEsma

BynEsma Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

arkadaşlar benim değil ama ablamın sorunuydu saç dökülmesi.nette denemediğimiz şey neredeyse yok diyebilirim.hatta bu yöntemler işe yaramayınca saç çıkarma tedavisi
    uygulamasına başlamaya karar verdik ama maddi yönden bi hayli tuzlu.ve garanti veremiyorlardı.ablamın saçları çok gürdü aslında ama boya,kimyasal işlemler derken
    saçları çok azaldı ve şakak kısımları ve alnında neredeyse saç kavramından eser kalmamıştı.neyse iş yerindeki arkadaşlardan biri bi akrabasının denediği saç dökülmesinde
    etkili bir yöntemden bahsetmişti.fotoğraflarını da gösterdi bizde bi hevesle denemeye karar verdik.ve gerçekten sonuç harika.öneceleri hergün dökülen saçlarda azalma
    meydana geldi ve sonrasında dökülme durdu.bu saydıklarım 10-15 gün içerisinde gerçekleşti.sonrasında ise yeni saçlar çıkmaya başladı.ve inanın saçları şu an benimkinden
    gürdür.foto koymayı çok istiyorum ama ablamın işi gereği koyamıyorum.böyle bişeyi görürse bana çok kızar.ama böyle bir sorunu olanlara kesinlikleeeeeeeeeee denemeleri
    ni tavsiye ederimxxxxxxxxxxx

2. Sarısaçlım

Sarısaçlım Saygın Üye www.pembeoje.com

paylaştığınız bilgi için teşekkürler.

3. Açelya

Açelya Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Tavsiyenizi dikkate alıcam erkek kardeşimde ciddi saç dökülme sorunu var inşaallah fayda görür. Teşekkürler.

Sayfayı Paylaş