Sevgilimle sorunlarım

Konusu 'Ah Şu Erkekler' forumundadır ve Balıkburcu tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Balıkburcu

Balıkburcu Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Selam bu gece buraya üye oldum çünkü ıcımdekılerı dökecek bi yer yada herhangı bırını bılmıorm.bugun 3 yıllık ilişkimin sonuna geldgmızı anladgm gün. Kasım 13 de 4.yıla giricez ve ugruna her turlu fedakarlıgı yaptıgım ıkı yıl beraber yasadıgım canımdan cok sevdıgım sevgılımın vefasızlıgını nankorlugunu unutusunu umutlarımı sındırısını yasadıgım bı gundu bugun bu yuzden kendımı yalnız ve yenılmıs hıssettım annemı kaybedelı bes yul oluyo en cok da ona yalnızlıkdn baglanmısım ama vefasızca bırakıp gıdıo olması yasadıgımız hıc bıseyın onda hatrının kalmadgnı gormek benı mutsuz edıo ve kendımle ılgılı faydalı hıc bısey yapamıorm benı sındırmesıne engel olamıorm sadece pısman olsun ıstıyorum

2. Dinara

Dinara Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Balıkburcu size annenizi kaybettiğiniz için içten üzülüyorum ama her gerçeğiyle bu hayat. Benim de annemi ve babamı kaybedeli altı yıl oluyor. hayat ister istemez devam ediyor. Erkek arkadaşınıza gelince, belli ki sizi çok üzmüş. Onunla hiç konuşmayın. kendinize onsuz başka bir hayat kurmaya çalışın. Mesela hangi dalda becerikliyseniz o işi yapın. Çalışıyorsanız kendinizi tamamiyle işe verin. Böylesi sizin için daha iyi olur. Bir de hiç bir zaman geri özür dileyerek gelirse affetmeyin.

3. sweety

sweety Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Balıkburcu selam. Herkes hayatta sevdiklerini kaybedebiliyor. Acınızı anlıyorum. Erkek arkadaşınızı düşünmeyin ve bence kendinize yeni bir hayat kurun. Dinara'ya katılıyorum.

4. Sweet

Sweet Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Balıkburcu bir erkeye ikinci kez şans vermek demek takrar üzülmeye hazır ol demektir bir kez şans verirsen tekrarı gelir ve tekrar tekrar üzülürsün yıpranırsın zoru seçmeli ve unutmalısın tabiki kolay değil sana kolaylıklar diliyorum.

5. Gamzemm

Gamzemm Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Erkek pişman olmayı değil etmeyi sever çok aşık deyilse kolay kolay pişman olmaz şansını zorlama derim.

Sayfayı Paylaş