Sevgiliye yazılacak güzel sözler sevgi sözleri aşk sözlerinin yanısıra birde veda vakti geldiğinde söylenen son sözler vardır bu sözler hem can yakar hem düşündürür hem giden yada ayrılınan sevgilinin anlatmak istediklerini söylemek istediklerini iletmenin bir başka yoludur. Ayrıldığınız sevgilinizin ardından yazılacak farklı sözler arıyorsanız sayfamızda aradığınız mesajları sevgilinize söylemek istediğiniz son sözleri bulabilirsiniz. İşte Sevgiliye Yazılacak Son Sözler... -Aşkımdın Sevgilimdin birtanemdin artık yoksun el oldun gittin hoşçakal Sevgilim -Sensiz olmak ne kadar acı versede kalbime bir yerlerde yaşadığını nefes aldığını bilmek mutlu ediyor beni Sevgili -Sana elveda derken kendime de veda ettiğimi nasıl anlamadın sevgilim. -Senden ayrılmak içimi ne kadar acıtıyorsa seni bensiz bırakmak gücüme güç katıyor giden sevgili -Hani biz ayrılmazdık Sevgilim Hani biz kopamazdık hani birbirimiz olmadan yaşıyamazdık hepsi koca bir yalanmış bak ikimizde yaşıyoruz şimdi ayrılmış olsak bile... -Sana veda ederken kalbimi senden bıraktığımı sakın unutma Sevgilim -Sensiz bir dünyada nasıl yaşıyacağım bilemiyorum ama alışırım Sevgilim sen bensizliğe nasıl alışacaksan bende sensiz kalmaya alışırım elbette -Seni ne kadar sevdiğimi anlatmak için yanında olmam gerekmiyor Sevgilim Ayrılsakta sen benim tek Sevgilimsin -Seni unutmak için çaba göstermiyorum Sevgilim Seni unutursam kendimide unuturum biliyorsun. -Aşkımızın sonu hüsran olsada seni tanıdığım için seni sevdiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum sevgilim..