Sabah kahvaltısın da kesinlikle poğaça yada beyaz unlu hiçbir şeyi yemeyin. Kan şekerinin dengesini bozduğu için bütün gün uyku hali yaşarsınız ve sürekli kendinizi aç hissedersiniz. Kahvaltılarda yulaf ve meyve yenilmesini öneriyor.Frambuaz, çilek, ananas ve yulaf kahvaltının vazgeçilmezi. Bir gün kahvaltıda yağsız omlet bazen ananas ve omletin birlikte tüketilmesini öneriyor. ŞEYDA COŞKUN KAHVALTI MENÜSÜ 3 yumurta beyazını çırpıp içine sevdiğimiz otları koyuyoruz. fesleğen, karabiber. Çırptıktan sonra daha önceden ısınmış teflon tavaya ağır ağır çırptığımız yumurta beyazını döküyoruz ve kapağını kapatıyoruz. Kapağı kapalıyken kendi kendine kabarıyor ve krep gibi yada börek gibi kabarıyor. Yanında domates, salatalık, maydanoz sevdiğimiz sebzelerle birlikte tüketebiliriz. Bu harika bir pazar kahvaltısı da olabilir. Kesinlikle peynir yenmiyor çünkü öğle yemeği peynirli. ŞEYDA COŞKUN ÖĞLE YEMEĞİ LİSTESİ Lor peyniri ile hazırlanmış salata öğle yemeği olarak tüketilecek harika lezzetlerden biri. Hazırlayacağımız salataya kesinlikle limon koymuyoruz. Limon yerine sumak tercih ediyoruz. Eğer demir eksikliği probleminiz varsa taze ıspanağı haşlayarak katabilirsiniz salataya. Portakal dilimi, sumak, çörek otu, fesleğen, kekik ve sevdiğiniz sebzeleri atabilirsiniz. Ara öğünde 1 fincan şekersiz kahve içebilirsiniz. ŞEYDA COŞKUN ARA ÖĞÜN 15:00 ve 16:00 ARASI LEZİZ TATLI ŞEYDA COŞKUN’DAN KİLO ALDIRMAYAN YULAFLI BONBON TATLI TARİFİ MALZEMELER Kakao Yulaf Yeşil elma Badem sütü Tarçın HAZIRLANIŞI İlk önce iki adet yeşil elmalarımızı yıkayıp iyice rendeliyoruz. Daha sonra soya sütü yada bulabilirseniz badem sütü ilave ediyoruz rendelediğimiz elmalara daha sonra 1 yemek kaşığı tarçın, kakao ve 7 yemek kaşığı yulaf ilave ediyoruz iyice karıştırıyoruz daha sonra top top yaparak servise hazır hale getiriyoruz. ŞEYDA COŞKUN AKŞAM ÖĞÜNÜ Protein günü ise sevdiğiniz sebzeler ve üzerine aşırıya kaçmayacak şekilde yağsız et koyup lezzetli salatanızı yiyebilirsiniz.
ŞEYDA COŞKUN işini iyi yapıyor zayıflattığı ünlüler ve başarı oranı ortada takdir etmekten başka ne denilebilirki.
Ünlüler Şeyda çoşkun sayesinde zayıflarken bende aynı diyetleri yapmama rağmen neden zayıflıyamıyorum bilmiyorum sinir oldum.