sezeyanla doğum yapan arkadaşlar

Konusu 'Gebelik' forumundadır ve Balıkburcu tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Balıkburcu

Balıkburcu Profesyonel Üye www.pembeoje.com

doğumuma az kaldı 3-4 hafta kadar fakat karar veremedim..normal doğum korkutuyor açıcası geçenlerde bir arkadaşım normal doğum yaptı 22 dikiş attılar hala oturmakta zorluk çekiyor bunları duyunca birde ilk doğumum olacağı için korkuyorum sezeryan olmayı düşünüyorum...sezeryanla doğumdan sonra ne gibi şikayetleriniz oldu memnun kaldınızmı biraz bilgi verirseniz sevinirim en azından yaşanmış tecrübelerden yararlanmış oluruz..şimdiden teşekkürler...

2. Sweet

Sweet Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Arkadaşınızın dikişleri var diye sizdede olucak demek değil belki siz daha kolay bir doğum yaşayacaksınız sezeryen le goğumdada dikiş olacak ama bu sizde ömür boyu kalacak en az 10 gün bebeğinizi yardım olmadan kucağınıza alamıyacak emziremeyeceksiniz. normal doğum şansınızı kullanmalısınız.

3. Hadise

Hadise Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Aynen canım doğal yoldan mümkünse ne diye narkoz alıp dikiş ağrıları çekesin.

4. Ahu@

Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

Evet yaa üşütmeyeceksin ilk zamanlar ağır kaldırmayacasın doğum sonrası yatmak kalmak tam bir işkence.

Sayfayı Paylaş