Malzemeler: 4 dilim bayat ekmek 3 adet yumurta 100 gr. beyaz peynir 1 adet kapya biber (Ben közlenmiş kullandım ) 1 adet sivri biber 1 tutam maydanoz 1 tutam tuz ( Peynir tuzlu ise çok koymayın) Yarım çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 1 yemek kaşığı tereyağ Hazırlanışı: Bayat ekmekleri küp şeklinde doğrayın. Çukur bir kap içerisinde yumurtaları hafif çırpın. Ufalanmış peynir,doğranmış ekmek,biber ve maydanozlar ile baharatları ekleyip güzelce karıştırın. Tavayı ocağa alın. Isındığından emin olunca tereyağı ekleyip erimesini sağlayın. ( Emsan Hardstone Tava bunu bize görsel olarak haber veriyor. ) Hazırladığınız karışımı tavaya yayın ve kısık ateşte pişirin. Bir tarafı piştikten sonra,düz bir kapak yardımıyla diğer tarafını çevirerek o tarafını da pişirin. Pişen böreği servis tabağına alıp sıcak servis yapın.