Umutlarınızı yitirmeyin

Konusu 'Kısırlık / İnfertilite' forumundadır ve PeluŞ tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. PeluŞ

PeluŞ Profesyonel Üye www.pembeoje.com

zamanında bana umut olan bu bölüme brşeyler yazmak istedm.bazen burada ki bir satır aydınlatır içini insanın.yüzünüzde bir tebessüm dalardınız tatlı düşlere.gece bebeğinizi sever sabah buruk bi mutlulukla merhaba dersiniz güne...

sekiz yıllık evliyiim.hiç korunmadık.bir bebişimiz olsun çok istedik.eşimde bende çocukları çok seviyorduk.üç ay beş ay derken doktor kapılarını aşındırmaya başladık.madd manevii çok zor br süreçt.sizlerinde bildiği gibi yumurta takpleri iilaçlar defalarca aşılama ve hep hüsran.tabi bide çevreye laf anlatmakta cabası.allahın bildiğiini kuldan mı saklıycam dedim sorana söylediim olmuyo diye.güya rahat etcem bu sefer niye sorun kmde of of

hep allahım isyan ettirme ,hayırlı evlat,olmayacaksa da sabır ver dedim.güzel Allaım bze bir bebek nasip etti .kızım şuanda on aylık.sonunda tedaviden olumlu sunuç almıştık.

umudunuzu yiitirmeyin .bizlerden doğacak bi bebek varsa allahım vaktini zamanını biliyor.ısrarla sabırla hayırlısını isteyelim.çocuğumu kucağıma aldığım günden beri hergün çocuk sahibi olmak isteyenler için dua ediyorum.rabbim bu duyguyu inşallah hepinize tattırır.bıkmadan usanmadan tüm hayal kırıklıklarına rağmen ,(özellikle o her ay gelmesin diye beklediğimiz kırmızı güllere rağmen)yavrunuzu kucağınıza aldığınızı hayal etmekten vazgeçmeyin.nasıl kötü bi şeydir o her ay dünyan başına yıkılır.olsun yıkılmayın bıkmayın umut edin.tüm yaşanan hayal kırıklıkları depresyonlar ağlama hatta böğürerek ağlama kriizleri hepsine değer...

en sıkıntılı günlerimde bu sayfadan bana umut olanlara çok teşekkürler.sıkıntılar paylaştıkça hafifliyormuş en azından benim çektiğimi bir bilen varmış diyor insan.

merak edenlere sebebi bilinmeyen infertilite idi sorun.mikroenjeksiyon yapıldı.

Gungor ve anyuta bunu beğendi.
  2. Şekerlik

Şekerlik Profesyonel Üye www.pembeoje.com

umudumu kesmişken okudum yazını teşekkür ederim cnm

3. anyuta

anyuta Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

yazı için çok teşekkür ederiz. Benim kuzenim var 2005 yılında 24 yaşındayken kızı doğurdu,SOnra bir tane istediler eşiyle,ama olmadı. Daha sonra doktorlara da gitti,problem yok dediler, ama gene de olmuyordu. Çok üzüldü kız,ümüdünü kesti ve Allah 9 sene sonra ablama bir daha hamile kalmak nasip etti.Martta inşallah bir tane daha bir çocuk olacak onda.Arkadaşlar kesinlikle ümüdünüzü kesmeyin.Hepinize mutluluklar dilerim!

4. Dinara

Dinara Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Allahın bebeğinizi analı babalı büyütsün inaşllah. Benim yakınım da 4 yıldır çocuk sahibi olamıyor. Herşeyi denediler. Onlar için dua edin siz de. Onlar da anne baba olma utluluğunu yaşasınlar.

5. anyuta

anyuta Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

yaw tüylerim kalktı nedense. Ederim tabi canım, inşallah dualarımız da duyulur.

Sayfayı Paylaş