Malzemeler; 500 gr kıyma 2 ortaboy soğan 2 orta boy domates 3-4 yemek kaşığı domates salçası Yağlama ekmeği (ya da yufka ekmeği) Tuz, karabiber Sarımsaklı yogurt Soğanlar küçük doğranır ve yağda iyicene kavurulur. Daha sonra kıyma eklenir ve pişene kadar kavurmaya devam edilir. Salça kıymaya yedirilir.Tuz ve karabiberi ilave edilir. Küçük doğranmış domatesler karışıma eklenir ve kısık ateşte domatesler iyicene eriyinceye kadar pişirilir. Yağlama ekmegi ilk kata serilir. Üstüne kıymalı harçtan yayılır. Sararak yiyeceğimiz için kıymanın cok yoğun olmaması gerekir. Yani ekmek üzerinde boşluklar bırakılarak kıymalar koyulur. Ilk katın kıymasını yaydıktan sonra ikinci katın ekmeği üzerine koyulur. Tekrar kıyma tekrar ekmek olacak şekilde katlar oluşturulur. En üst kata da kıyma yaydıktan sonra fotoğrafta görüldüğü gibi 4 parçaya kesilir. Tabağa alınan dilimler üzerine sarımsaklı yoğurt dökülür ve sarılarak afiyetle yenir.