yemek kitabı tarihe karıştı artık Mode:mibook :)

Konusu 'Teknoloji' forumundadır ve Bernadiyorki tarafından 30 Aralık 2014 başlatılmıştır.

  1. Bernadiyorki

    Bernadiyorki Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Kitaplardaki talimatları okuyup iş yaparken eli ayağına karışan insanlar için miBook, ideal bir yardımcı…
    Bazı durumlarda yardımcı kitaplar yeterli yardımı sağlayamayabiliyor. miBook, insanlara yol göstermek için tasarlanmış bir cihaz. Aslına baktığınızla miBook’la alakalı pek yenilikçi bir taraf yok ama elinizin altında size videolarla bir işi nasıl yapmanız gerektiğini gösteren ufak bir dijital kitapçık olsa hiç de fena olmazdı değil mi?

    miBook, üzerinde herhangi yerleşik bir bellek barındırmıyor. Onun yerine birçok hafıza kartıyla uyumluluk gösteriyor. Hem MPEG hem de MP3 formatlarını destekliyor. Hatta yardımcı olarak kullanılmadığında dijital fotoğraf çerçevesi işlevini de üstleniyor.
    Yemek yaparken, çiçek bakımında hatta bebek bakımında (beyler bu en çok sizin işinizi görürdü eminim) yapılacak olan işi videolarla gösteren miBook aslında 7 inç’lik ekrana sahip basit bir PDA’den başka bişey sayılmaz. Bu sebeple burada satışta olmamasını dert edinmeyerek başka bir cihazı kendi miBook’unuz haline çevirmeniz olası. Hem belki bu sayede artık yemek kitabı yerine yemek videoları satılır. Böylece kitapta yazılı olarak belirtilen ölçü birimleriyle başı dertte olanlar da bu anlatım bozukluklarından kurtulmuş olur!
     

Sayfayı Paylaş