Bizzat denediğim müthiş bir lezzet Fırını 180 dereceye ayarlayın.. - 4 yufka - 300 gr kıyma - 1 soğan - 1 çay bardağı ayran - 1 çay bardağı ayçiçeği yağı - Tuz, karabiber SOSU İÇİN - 4 diş sarımsak - 250 gr yoğurt - 2 yemek kaşığı tereyağı - Kuru nane - Kırmızı pul biber Soğanı rendeleyin. Kıyma, soğan, tuz ve karabiberi karıştırıp yoğurun. Yufkaları ortadan ikiye bölüp sekiz yarım yufka elde edin. Kıymayı sekize bölün. Bir yufkayı tezgaha yayın. Üzerine fırçayla önce ayran sonra ayçiçeği yağı sürün. Kenarlarını hafif içe doğru kıvırın. Kıymadan bir parça alıp yufkanın geniş kenarına serin. Rulo yaparak yufkayı sarın ve ikişer cm genişliğinde kesin. Tüm yufkaları ve kıymayı aynı şekilde hazırlayın. Yağladığınız fırın tepsisine dizin. Üzerlerine ayçiçeği yağı sürün. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Servis tabağına alın. Üzerine sarımsaklı yoğurt, tereyağında kızdırılmış kırmızı pul biber ve nane ilave ederek servis yapın.