Zayıflamak için sebze kürü.

Konusu 'Zayıflama Kürleri' forumundadır ve Füsun tarafından 11 Mart 2015 başlatılmıştır.

  1. Füsun

    Füsun Yeni Üye www.pembeoje.com

    Spor mu? Haplar mı? Bitkisel ilaçlar mı? Bitkisel kürler mi? Herkesiz kafası karışık değil mi?

    Hangisi? Yoksa Hepsi mi? Bu sorulara elbette kimse net bir cevap veremez. Ama bu konunun uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun bazı önerilerine kulak vermemizde fayda var. İşte o önerilerden biri…

    Beyaz Lahana – Maydanoz- Limon Kürü

    Kür için gerekenler: Taze maydanoz, lahana ve taze sıkılmış limon suyu.

    Öncelikle bilmeniz gerekenler, taze ve küçük yapraklı maydanozları tercih etmelisiniz. Pazardan alacağınız lahana ise iri yeşil sarımsı lahana olmalıdır. Taze Pazar sebzelerini tercih etmelisiniz, sera ürünleri bu kür için uygun ürün değillerdir.

    Kürün genel amacı tokluk hissini duymanızdır. Beyaz lahana ile beraber kullanılan maydanoz ve limon suyu beraberinde büyük katkıları da getirir. Kendiniz zinde hissetmenize, buda güçlü bir psikolojik yapıya kavuşmanızı sağlar. Stresiniz ortadan kalktığı için bahane edip fazladan yemekte tüketmemiş olursunuz.

    Yarım litre klorsuz suyu kaynatın. Lahana yapraklarından 4 tanesini doğramadan, biraz parçalayarak kaynayan suya atın. Yaklaşık 3 dakika kadar kısık ateşte ağzı kapalı olmak kaydıyla kaynatın. 3 dakika sonra ilave olarak yarım demet taze yeşil ve gövde saplı maydanozu katın. Burada 4 adet lahana yaprağına 20-25 adet maydanoz ilave etmelisin. Karışmasını ve ağzı kapalı şekilde 2 dakika süreyle daha kaynamasını sağlayın. 5 dakika sonunda kapatarak ılınması için beklemeye alın. Bu işlemlerden sonra geldik süzme aşamasına. Fakat burada sebzeleri bastırarak suyu salmasını sağlamalısınız. Cam kaba bu suyu süzün.

    Kür kapsamında ayırdığın suyu 3’e bölerek, içmeden önce de içerisine 2 yemek kaşığı limon suyu ilave ederek günde üç kez tüketin. Aç karnına ya da yemeklerden en az iki saat sonra tüketmelisin.

    Bu kürü her gün taze olarak hazırlamanız gerekmektedir. Önemli bir diğer nokta ise süzdüğün suya limon suyunu eklemeyin, içeceğiniz zaman limon suyunu ekleyin.

    Kürün Uygulanması:

    Bu kürü 7 gün uygulayın, daha sonra 3 gün ara verin. 7 gün tekrar uygulayın 3 gün tekrar ara verin ve son olarak 7 gün tekrar uygulayarak, toplamda 21 güne tamamlayın.

    Kürü yıl içinde 2-3 kez uygulayabilirsiniz. Bahar aylarında uygularsanız, kendinizi mevsim değişikliğinde zinde hissetmenizi de sağlar. Bu kürün diğer bir önemli özelliği de diğer bazı zayıflama yöntemlerinde olduğu gibi kürü tamamladıktan sonra yediklerinize dikkat ettiğiniz sürece kilo almaya kısa sürede tekrar başlamazsınız
     
  2. Kumru

    Kumru Yeni Üye www.pembeoje.com

    Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun kitabını aldım ve çok işime yaradı içinde birçok kür var ve iyi sonuç veren tarifler her evde bulunmalı.
     
  3. Bike

    Bike Yeni Üye www.pembeoje.com

    Ben de çok duydum ibrahim saraçoğlunu kürlerini kullanıp ta memnun kalmayan yok.
     
  4. Kiraz

    Kiraz Yeni Üye www.pembeoje.com

    Denemeyenler güvenle denesin mutlaka sonuç alırsınız ben denedim fayda gördüm.
     
  5. Ezra

    Ezra Yeni Üye www.pembeoje.com

    Ben bu kürle 7 kilo verdim kışın şimdi çok rahatım kilo sorunum yok
     
  6. Yelizyeliz

    Yelizyeliz Yeni Üye www.pembeoje.com

    Kızlar çok kötü gaza geldim bende bu kürü uygulayacağım galiba:D
     
  7. Semra gözde

    Semra gözde Yeni Üye www.pembeoje.com

    Ben kaynatıyorum içmek için işede yarıyor lahana suyu yağları eritmede ama ben kokusunu sevmiyorum bu nedenle çok zor içiyorum.
     
  8. Kiraz

    Kiraz Yeni Üye www.pembeoje.com

    aynen bayanlar kürü uygulayanlar belli oluyor.
     
  9. Gelincik

    Gelincik Yeni Üye www.pembeoje.com

    Ben lahana sayesinde bütün doğum kilolarımdan kurtuldum.
     

Sayfayı Paylaş