Ya kızlar hep çok merak etmişimdir bir erkek nasıl süründürülür daha doğrusu nasıl dize getirilir bazen bayanlar konuşurken duyuyprum şöyle yaptım böyle yaptım diye ya yalan söylüyorlar yada ciddi ciddi istediklerini yaptırıyorlar ama ben hala anlamış değilim nasıl oldunun yani bunun bir formülü varda ben mi bilmiyorum
Yok canım ne formülü olucak erkeğin işine gelmesin evde kanepeden kanepeye bile geçmez. sevgiline sözlü ne belki yaptırırsın ama eşine çok zor.
Benim ablam hep erkekleri süründürürdü, bilerek yaptığını sanmıyorum. Biri ablama aşık olup da ablam hoşlanmıyorsa hep tersliyordu. O da tersledikçe yakınlaşmaya çalışırdı. Eğer bir erkek seni seviyorsa süründürebilirsin. ama bana göre bu hoş bişey değil.
O erkeği süründürmek değil canım kaçan kovalanır taktiği erkek kadını elde edene kadar bütün çabayı gösterir.niyeti ciddi ise sevgili olana kadar sevğili olduysa yüzük takana kadar son adım nikağıda kıydımı koşmaz her şeyi ayağına bekler erkek.
kızlar aramızda kalsın eşimi biraz süründürmek istiyorum yardımcı olurmusunuz ceren hanım bu konuda tecrübeli diye duydum.