Portakal suyu mucızesı

Konusu 'Diyet Yöntemleri' forumundadır ve UygarKiz tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. UygarKiz

UygarKiz Profesyonel Üye www.pembeoje.com

bayanlar bır tanıdıgım var 5 yasında oglu ve 7 aylık bır oglu daha var.son hamılelıgınden sonra sut yapıcak besınler harıc (kı su yeterlı oluyormus) sureklı portakal suyu ıctı.sabahları ara oğun oglen ne zaman olursa.ve ınanamazsınız ınanılmaz guzel fızıgı var ve kımse 2 tane cocugu olduguna ınanmıyor..ve cocuklarıda gayet saglıklı..yanı tavsıye ederım en azından bol bol c vıtamını:)

cimcimem bunu beğendi.
  2. anyuta

anyuta Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

portakal suyu tabiki faydalıdır,ama greypfrut suyu gerçekten zayıflatıyor. Çünkü 150 gr günlük greypfrut suyu yağların yakmasına sebep oluyor.Yani her gün 150 gr grepfrut suyu içersek,yağlarımızdaha hızlıerimeye başlar

3. Ahu@

Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

Portakalın faydası derken greyfurtun marifetini öğrendik çok güzel seviyorum formda gezmeyi ve öğrenmeyi teşekkürler kızlar.:):D

cimcimem bunu beğendi.
  4. anyuta

anyuta Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Rica ederiz canım. Bu formda üye olmak faydamıza geliyor. O kadar çok yeni şeyleri görüyoruz, oğreniyoruz

5. Ahu@

Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

Aynen bilgi paylaşımı hepimizin faydasına.:)

6. Hadise

Hadise Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Bende lahana suyu yağları eritir diye biliyorum.tabi portakalın kış aylarında ki faydaları tartışılmaz.

cimcimem bunu beğendi.
  7. Alara

Alara Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Ben sabahları güne başlarken portakal suyunu çok severim hemen hemen her gün içerim.

cimcimem bunu beğendi.
  8. cimcimem

cimcimem Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Ben diyet yaparken genelde lahana suyu içerim ama kokusundan dolayı işkence gibi gelir lahana suyunu içmek bana bundan sonra greyfurt suyunu denerim artık

9. Müzik delisiyim

Müzik delisiyim Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Greyfurt havuç ve portakal ben kış mevsiminde bu meyveleri karışık sıkıp içiyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim hanımlar.

Sayfayı Paylaş