Ben zayıflıyorummmm

Konusu 'Diyet Deneyimleri ve Başarı Hikayeleri' forumundadır ve Pervin ASLANLI tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Pervin ASLANLI

Pervin ASLANLI Profesyonel Üye www.pembeoje.com

ben 18 yaşında 1.72 boyunda 84 kiloydum geçen 2 gün önceye kadar..şuan 82.200üm nasıl mı gardolabıma zayıf halimin fotoğrafını koydum ve altına büyük harflerle ZAYIFLIYORUM yazdım. ve yaklaşık günde 10 defa falan okuyorum gece tuvalete kalkıyorum okuyorum noluyo bilinç altıma yerleşiyo. bu şekilde devam edersem umutsuzluğa kapılmadan eminim ki zayıflıcam. tabiki artık yemiyorum ne idiü belirsiz bi zayıflama hapı aldım üzerinde latin alfabesi dahi yok ama umrumda değil. az yiyorum ve fil gibi su içiyorum. ama 1 ay içinde 10 kilo vericem sağlıklı yada değil vericem. BEN ZAYIFLIYORUMMM. BİZ ZAYIFLIYORUZ. malesef ki bi şu zamanda bi erkeğin ilgisi çekebilmek için zayıf ve uzun sarı saçlara sahip olmak gerekiyor. napalım zayıflarken bi yandan saçlarımızı uzatırız yavaş yavaşta rengini açarız hatun kız oluruz..BEN ZAYIFLIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2zemuszemuszemuszemusalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool:

2. Açelya

Açelya Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Her kadının söylemekten mutlu olduğu iki farklı kelime :) ben zayıflıyorum :) ben zayıfladım :)

3. Mehtap

Mehtap Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Ne mutlu sana darısı bütün zayıflamak isteyen bayanların başına.:( başta ben olmak üzere:oops:

4. Sema

Sema Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Her bayanın söylemekten gurur duyduğu ve mutlu olduğu kelime :)zayıflıyorum:)

5. netteyim

netteyim Yeni Üye www.pembeoje.com

Ne güzel bu günlerde bende birazcık verdim sanki.

6. Rengin

Rengin Yeni Üye www.pembeoje.com

Bir aydır diyetteyim 5 kilo verdim ama ölmessem iyi çok açımo_O

Sayfayı Paylaş