Dukan diyeti 2015

Konusu 'Gündemdeki Diyet Haberleri' forumundadır ve Sweet tarafından 3 Mart 2015 başlatılmıştır.

  1. Sweet

    Sweet Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

    Dukan diyeti tüm dünyada büyük bir yer edindiğini biliyoruz. Dukan diyetinin mimarı Pierre Dukan bu günlerde dukan diyeti ile ilgili yeni bilgiler paylaştı. 1 Haftada 5 kilo zayıflatan dukan ekspres diyeti bilgilerini içeriğimiz’de inceleyebilirsiniz.

    1. gün doğal proteinler: Sınırsız olarak doğal protein (kırmızı veya beyaz et) tüketebilirsiniz, bununla birlikte en az bir buçuk litre su içmelisiniz ve bir buçuk yemek kaşığı yulaf kepeği tüketmelisiniz ayrıca 10 dakika tempolu bir yürüyüş vücudunuzun ihtiyacı.

    2. gün sebzeler: Doğal proteinlere ek olarak sebze de tüketmeniz gerekiyor. Bununla birlikte bir buçuk yemek kaşığı yulaf kepeği ile bir buçuk litre su. Ama bu kez tempolu yürüyüşü en az 12 dakikaya çıkarıyorsunuz.

    3. gün meyveler: Dukan ekspres Diyetinin üçüncü gününde yiyecekler arasına meyveler giriyor. Doğal protein ve sebzelere ek olarak günde iki adet (üzüm, muz ve kiraz hariç) meyve tüketmeniz gerekiyor. Yine bir buçuk yemek kaşığı yulaf kepeği ve bir buçuk litre su tüketmeye de devam. Tempolu yürüyüş için bu kez 14 dakika harcamalısınız!

    4. gün ekmek: Dördüncü günde diyete ekmek geliyor. Doğal protein, sebze ve meyvelere ek olarak günde iki dilim kadar tam buğday ekmeği tüketeceksiniz. Dördüncü gün yiyeceklerinize ek olarak diğer günlerde olduğu gibi gibi bir buçuk yemek kaşığı yulaf kepeği ve bir buçuk litre kadar su. Tempolu yürüyüş için 2 dakika daha ekleniyor ve 16 dakika oluyor.

    5. gün peynir: Doğal protein, sebze, meyve, tam buğday ekmeği yiyeceklerinize bugün 40 gram kadar yağlı peynir tüketme izni çıkıyor. Tabii ki diğer günlerde de değişmeyen kural bir buçuk yemek kaşığı yulaf kepeği ve bir buçuk litre su tüketmeye devam.Tempolu yürüyüşe 2 dk daha eklenip 18 dakika oluyor.

    6. gün karbonhidratlar ve nişastalı gıdalar: Altıncı günde doğal protein, sebze, meyve, ekmek ve peynir yemek listenize ek olarak 200 gram kadar pişmiş bakliyat, makarna, bulgur, esmer pirinç yiyebilirsiniz. Bir buçuk yemek kaşığı yulaf kepeği ve en az bir buçuk litre su ile birlikte 20 dakika tempolu yürüyüş olmazsa olmazlar arasında.

    7. gün son ve ödül öğünü: Diyetin son gününe geldiniz bugün doğal protein, sebze, meyve, ekmek, peynir, karbonhidrat yiyeceklerinize ek olarak bir ödül öğünü yapabilirsiniz. Bu öğünde bir atıştırmalık menü ile bir ana yemek ve bir tatlı yenilebilir. Hatta isterseniz bir kadeh kırmızı şarap bile içebilirsiniz.
     
  2. Duygu

    Duygu Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Bir çok diyet listesi var farklı ismlerde insan ne yapacağını şaşırıyor.
     
  3. Yasmin

    Yasmin Yeni Üye www.pembeoje.com

    Yaz gelmeden diyet yapmam lazım dukan diyeti güzele benziyor bunumu denesem acaba.
     
  4. Dilek

    Dilek Yeni Üye www.pembeoje.com

    2015 olduğuna göre yeni bir liste yeni bir başlangıç yapalım ve kilolardan kurtulalım bayanlar.
     
  5. Enise

    Enise Yeni Üye www.pembeoje.com

    2015 yazına 38 beden olarak girmek istiyorum 6 kilo verdim 4 kilo kaldı verilecek.
     
  6. Çığlık

    Çığlık Yeni Üye www.pembeoje.com

    Dukan diyetini zayıflamak istiyorsanız mutlaka deneyin.
     
  7. Hülya çimen

    Hülya çimen Yeni Üye www.pembeoje.com

    Ben dukan diyetiyle kışın 12 kilo verdim mutlaka deneyin.
     
  8. Armağan

    Armağan Yeni Üye www.pembeoje.com

    Şu ana fazla kilom yok umarım uzun yıllarda olmaz ama kadınız yarın ne olacağı hiç belli olmaz dukan diyeti aklımda kalsın belki bir gün ihtiyaç duyarım.
     

Sayfayı Paylaş