Aksesuar tutkusu

Konusu 'Faydalı Bilgiler' forumundadır ve Victoria tarafından 23 Ocak 2015 başlatılmıştır.

  1. Victoria

    Victoria ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Yönetici Genel Yönetici www.pembeoje.com

    [​IMG]

    Aksesuar tutkusu birçok insan için vazgeçilmez bir unsurdur. Stil sahibi insanlar şıklıklarını çeşitli aksesuarlarla tamamlamayı kendi tarzlarını oluşturmayı hayatlarında bir tutku olarak görür ve ona göre yaşarlar.

    Giydikleri kıyafeti kadınlar bir fular ile bir takı ile saçlarındaki bir aksesuarla kombin ederken, erkekler taktıkları bil kol saati veya gömleklerindeki kol düğmeleri ile kendi tarzlarını oluştururlar. Saç stili ise kadın ve erkek içinde en önemli ayrıntıdır. Göz rengine veya ten rengine göre boyanmış saçlar ile kadınlar, saçlarının kesim tarzı ve taranma şekliyle erkekler saç modelleri ile görünümlerine estetik katmaya çalışırlar. Saç dökülmelerinden doğan mecburi durumlarda erkekler peruk kullanabilirler, kadınlarda ise farklılık yapma isteği ile peruk kullanımı da bir aksesuar özelliğine bürünebilir. Kadınların bu tercihleri peruk satışlarını etkileyen en önemli faktördür. Seçeneklerin çok olması nedeni ile kadınların aksesuar tercihleri bir hayli fazladır. Bazen bir şemsiye aksesuar olarak kullanılabildiği gibi her gün kullanılan, çanta en önemli aksesuar olarak öne çıkar.

    Kısacası tüm insanlar şık görünmek ister ve bunu çeşitli aksesuarlar ile sağlarlar. Kadınlar hayatın birçok alanında olduğu gibi bu konuda da erkeklerden çok öndedirler.
     
    Sema bunu beğendi.
  2. KraLiÇe

    KraLiÇe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Aynen biz kadınlar aksesuarlar olmadan kendimizi tam hissetmeyiz :D illaki kombin yapacağız ayakkabı ,çanta,cüzdan,toka,lens:D,hatta şimdide peruklar .....kombini tamamlayan aksesuarlar oldu.
     
  3. Pembe

    Pembe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Peruk artık bayan aksesuarları arasında yerini aldı, hergün farklı bir saç modeli ile dışarıya çıkmak mümkün
     
  4. Ahu@

    Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

    Peruklardaki saç modelleri güzelde renkler baya bir caaapcaaaaaaaaaaanlı olmuş.düşünemedim kendimi bir an turuncu mor ve yeşil saçla.:D:D
     
    Sema bunu beğendi.
  5. Alara

    Alara Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Her kadını vardır aksesuar tutkusu bastıramadığı ve almaktan geri duramadığı.
     
    Sema bunu beğendi.
  6. Sema

    Sema Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

    Aksesuar sevmeyen ve kullanmayan kadın düşünemiyorum.ben bijuteri severim peruk ta kullanırım saç boyatmaktan daha kolay geliyor bana peruk kullanmak.:)
     
  7. Düşüm

    Düşüm Yeni Üye www.pembeoje.com

    Ben sevmiyorum aksesuar kolye taksam kolyenin dokunduğu yerler kaşınıyor küpeyle rahat edemiyorum yüzüklerde heryere takılıyor ben nasıl bir bayanım bilemedim.
     
  8. semiramis

    semiramis Yeni Üye www.pembeoje.com

    Bir tana yüzük dahi olsa takmadan evden dışarı çıkmam asla aksesuarsız kendimi bakımsız ve sönük buluyorum.
     

Sayfayı Paylaş